Рецепт Буряковий хліб фото

Буряковий хліб
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Буряк , Овочі
Роздільне харчування , Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

У складі яких рецептів ви звикли бачити буряк? салати, сніданок, супах і гарнірах, навіть в соусах, але в такому варіанті я її не зустрічала. А адже це виявилося по-справжньому смачним! Читайте!

Опис приготування:

Нещодавно я дізналася про те, як приготувати буряковий хліб. І мало того, що він і так яскравий, так ще одним з головних інгредієнтів є вершковий сир. Ви навіть уявити не можете, яким ніжним виходить смак. Така випічка з'їдається відразу ж, причому в якості будь-якої страви (наприклад, у вигляді бутербродів).

  • Борошно пшеничне - 200 грам(150 г - в тісто, 50 г - для сиру)
  • Борошно пшеничне - 120 грам (цільнозерновий)
  • Пюре - 120 грам (з запеченою буряка)
  • Молоко - 160 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершковий сир - 120 грам
  • Яйце - 4 штуки(1 шт - для сиру, 3 шт - в тісто)
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Кріп, гілочка - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
буряковий хліб - фото крок 1
1. Для тесту змішайте обидва види борошна, розпушувач і чайну ложку солі.
буряковий хліб - фото крок 2
2. Окремо змішайте пюре з м'яким маслом, яйцями і молоком.
буряковий хліб - фото крок 3
3. Потім перемішайте бурякову масу з борошняної до отримання єдиної консистенції.
буряковий хліб - фото крок 4
4. Тепер зробіть другу масу. Дрібно наріжте кріп, а потім перемішайте його з яйцем, сиром, сіллю і борошном.
буряковий хліб - фото крок 5
5. Після цього найскладніший етап: викладіть обидві маси красиво в форму. Для цього викладайте великою ложкою то бурякову, то вершкову суміш, роблячи вигадливий візерунок.
буряковий хліб - фото крок 6
6. Запікайте хліб 50 хвилин при 180 градусах в духовці. Подавайте випічку остигнула. Смачного!

Схожі рецепти