Булочки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати що-небудь до чаю для сім'ї або гостей, то не проходьте повз. Я навчу вас, як приготувати булочки з начинкою. Ніжні, апетитні і дуже смачні - прекрасна ідея випічки.
Такі дріжджові булочки ви можете приготувати з абсолютно будь-якою начинкою, яка вам більше до душі. Прекрасно підійде домашнє густе повидло, горішки з фруктами або, як в даному випадку, яблука. Обов'язково рекомендую спробувати приготувати булочки на своїй кухні, вони дуже класні.
- Молоко - 2/3 склянки
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 8 чайних ложок
- Яйце - 2 штуки(+ 1 жовток)
- Борошно - 3 склянки
- Начинка - 1 За смаком
1. З'єднайте цукор з дріжджами.
2. Влийте тепле (але не гаряче! ) молоко. Залиште його хвилин на 5-10.
3. Розтопити вершкове масло, трохи остудіть його. Окремо збийте виделкою яйця. З'єднайте масло з яйцями, всипте дрібку солі.
4. Влийте до дріжджів, а слідом всипте просіяне борошно.
5. Замісити тісто, накрийте його чистим рушником і залиште в теплому місці підходити годинки на півтора.
6. А тим часом хочу розповісти, як зробити начинку з яблук. Очистіть їх від шкірки і серцевини, наріжте дрібними кубиками і викладіть в сковороду з високими бортами. Додайте за смаком цукор (можна і ванілін).
7. Поставте на вогонь. Можна для аромату також додати щіпку кориці. Доведіть до кипіння і залиште на повільному вогні хвилин на 10, щоб яблука стали м'якими.
8. В кінці, щоб підкреслити смак, можна додати сік лимона. Усе, начинка готова. Зніміть з вогню і дайте їй добре охолонути.
9. За цей час тісто має підійти.
10. Отщіпніте шматочок тесту, розкачайте його трохи, а в центр викладіть начинку.
11. Akkuratno кінець палиці.
12. І сформуйте булочки.
13. Викладіть їх на деко. Збийте жовток з невеликою кількістю молока, змастіть булочки. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
14. Випікайте хвилин 20-25 (до румяности).