Булочки з начинкою з журавлини
(покроковий рецепт з фото)
Солодке тісто і журавлинний джем - ідеальне поєднання для здобної булочки. Форма булочок може бути будь-який: смак від цього особливо не зміниться. Джем можна приготувати з свіжої або с / м журавлини.
Смачні та ароматні булочки з начинкою з журавлини можна приготувати за таким принципом з будь-якою начинкою (і навіть з солоною). Поєднання кислої журавлини з солодким здобним тестом ідеальне! Якщо у вас є заморожена ягода, її також можна використовувати.
- Молоко - 3/4 склянки
- Дріжджі - 15 грам
- Борошно - 2-3 склянки (скільки візьме)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Журавлина - 150 грам
1. У теплому молоці розведіть цукор, щіпку солі і дріжджі. Додайте трохи борошна і залиште опару. Через 40 хвилин додайте борошно, розтоплене вершкове масло, яйце і замісити тісто. Залиште його знову в теплому місці, поки не підніметься.
2. Журавлину подрібніть в блендері. Якщо у вас є джем - теж можна, але свіжа або с / м ягода краще (потрібна саме її кислота).
3. Розкачайте тонкий шар тіста і змастіть його отриманим джемом. Присипте трохи цукром і загорніть тісто.
4. Відразу один край до середини, а потім інший, після чого знову згорніть навпіл.
5. Трохи розкачайте качалкою і розріжте на смужки завтовшки не більш 3 сантиметрів.
6. Потім поверніть по колу і викладіть на підготовлений лист. Форма булочок може бути будь-який. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Перед відправкою в духовку можна трохи змастити поверхню яйцем.
7. Ось такі гарні виходять наші булочки після випікання. При бажанні можна присипати їх трохи цукровою пудрою.