Рецепт Плоди журавлини фото

Плоди журавлини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей
Напої , Морс
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Цей рецепт приготування брусничного морсу дуже простий. Прохолодний напій вгамує спрагу. Набагато корисніше усіляких газованих. Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати брусничний морс. Напій простий у приготуванні і дуже смачний. Можна крім м'яти додати цедру лимона, кардамон і корицю. Словом, будь-які добавки на ваш смак!

  • Брусниця - 600 грам (на одну трехлитровую банку)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки (хто любить солодша - додайте більше)
  • М'ята - За смаком
плоди журавлини - фото крок 1
1. Ягоди моєму, обсушити і складаємо на дно стерильної банки. Засипаємо цукор і викладаємо листя м'яти.
плоди журавлини - фото крок 2
2. Заливаємо крутим окропом, накриємо капроновою кришкою і укутати ковдрою.
плоди журавлини - фото крок 3
3. У ковдрі зберігаємо до повного охолодження. Потім ягоди відцідити, вичавимо в рідину через марлю. Заливаємо в пляшки, і закриваємо на зиму.
плоди журавлини - фото крок 4
4. Готово!

Схожі рецепти