Рецепт Плоди журавлини фото

Плоди журавлини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Брусниця
Вегетаріанське харчування
На обід, Для дітей
Напої, Морс

Цей рецепт приготування брусничного морсу дуже простий. Прохолодний напій вгамує спрагу. Набагато корисніше усіляких газованих. Спробуйте!

Хочу розповісти, як приготувати брусничний морс. Напій простий у приготуванні і дуже смачний. Можна крім м'яти додати цедру лимона, кардамон і корицю. Словом, будь-які добавки на ваш смак!

  • Брусниця - 600 грам (на одну трехлитровую банку)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки (хто любить солодша - додайте більше)
  • М'ята - За смаком
плоди журавлини - фото крок 1
1. Ягоди моєму, обсушити і складаємо на дно стерильної банки. Засипаємо цукор і викладаємо листя м'яти.
плоди журавлини - фото крок 2
2. Заливаємо крутим окропом, накриємо капроновою кришкою і укутати ковдрою.
плоди журавлини - фото крок 3
3. У ковдрі зберігаємо до повного охолодження. Потім ягоди відцідити, вичавимо в рідину через марлю. Заливаємо в пляшки, і закриваємо на зиму.
плоди журавлини - фото крок 4
4. Готово!

Схожі рецепти