Швидке варення з журавлини
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт швидкого варення з журавлини в даному випадку був доповнений яблучними нотками. Як на мене, смак став тільки краще, спробуйте і ви! А вже аромат який неймовірний!
Впевнена, вам такий рецепт приготування швидкого варення з журавлини сподобається. Він відніме зовсім мало часу, зате яке ж смачне і ароматне вийде варення! впевнена, у вас вийде з першого разу, настільки тут все просто!
- Журавлина - 1 кілограм
- Цукор - 2 кілограма
- Яблука - 0.5 кілограма
1. Журавлину і яблука перебираємо і моєму. З яблук можна зрізати шкірку.
2. Журавлину переміщаємо в каструльку, додамо на дно води, варимо на середньому вогні, поки частина ягід не розвариться.
3. Засипаємо цукор, перемішуємо.
4. Додамо дрібно нарізані шматочки яблук.
5. Варимо все разом на маленькому вогні ще 20 хвилин, постійно помішуючи.
6. Остуджують і можна подавати, а можна закатати на зиму.