Рецепт Варення з журавлини без варіння фото

Варення з журавлини без варіння
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Хочу з вами поділитися дуже простим рецептом варення з журавлини без варіння, яке, звичайно, довго зберігатися не буде, але і не потрібно - настільки смачне, що з'їдається миттю! Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як зробити варення з журавлини без варіння, дуже корисне і дуже смачне. Воно призначене тим, хто любить трохи кислувате і терпкуватим варення з цієї диво-ягідки! По суті, ми додаємо багато цукру в самому кінці просто для того, щоб вийшла корочка, яка буде перешкоджати псування варення. Хто не любить сильно солодкого - може з легкістю цю саму цукрову корочку видалити. Хай щастить! Я думаю, вам таке варення з журавлини без варіння в домашніх умовах сподобається!

  • Журавлина - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
варення з журавлини без варіння - фото крок 1
1. Журавлину перебираємо, очищаємо від гілочок, моєму. Обсушити.
варення з журавлини без варіння - фото крок 2
2. Змішаємо журавлину з половиною нашого цукру.
варення з журавлини без варіння - фото крок 3
3. Товчемо толкушкой, щоб цукор розмішався.
варення з журавлини без варіння - фото крок 4
4. У стерильні баночки поміщаємо суміш, зверху засипаємо щедро цукор, що залишився. Закочує на зиму!

Схожі рецепти