Варення з журавлини без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися дуже простим рецептом варення з журавлини без варіння, яке, звичайно, довго зберігатися не буде, але і не потрібно - настільки смачне, що з'їдається миттю! Спробуйте!
Хочу вам розповісти, як зробити варення з журавлини без варіння, дуже корисне і дуже смачне. Воно призначене тим, хто любить трохи кислувате і терпкуватим варення з цієї диво-ягідки! По суті, ми додаємо багато цукру в самому кінці просто для того, щоб вийшла корочка, яка буде перешкоджати псування варення. Хто не любить сильно солодкого - може з легкістю цю саму цукрову корочку видалити. Хай щастить! Я думаю, вам таке варення з журавлини без варіння в домашніх умовах сподобається!
- Журавлина - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
1. Журавлину перебираємо, очищаємо від гілочок, моєму. Обсушити.
2. Змішаємо журавлину з половиною нашого цукру.
3. Товчемо толкушкой, щоб цукор розмішався.
4. У стерильні баночки поміщаємо суміш, зверху засипаємо щедро цукор, що залишився. Закочує на зиму!