Малинове варення без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт малинового варення без варіння хороший в першу чергу тим, що він зберігає максимум користі свіжих ягід і навіть взимку, відкриваючи банку, ви відчуєте той самий запах свіжої малини!
Таке малинове варення без варіння в домашніх умовах готується швидко, а зберігатися, незважаючи на "напівсире" стан, досить-таки довго. А в холодильнику або морозилці і до зими спокійно вартий! Так що візьміть на озброєння цей класичний рецепт малинового варення без варіння і будьте здорові!
- Малина - 3 склянки
- Цукор - 3 склянки
1. Малину перебираємо і очищаємо від дрібного сміття. Краще не мити, щоб не забродила.
2. Змішуємо малину з цукром. Можна потовкти товкачем або подрібнити в блендері.
3. Суміш підігріваємо на плиті. Чи не кип'ятимо, а доводимо до 80 градусів (приблизно). Цукор повинен розчинитися.
4. Розливаємо по стерильним баночках і закочує на зиму. Готово!