Рецепт Малинове варення без кісточок фото

Малинове варення без кісточок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Я хочу розповісти, як приготувати малинове варення без кісточок за допомогою абсолютно нехитрого пристосування! зате варення (або варення) виходить дійсно ніжним і однорідним.

Опис приготування:

Рецепт приготування малинового варення без кісточок або конфітюру, побачити, як, трохи відрізняється від звичайного варення, але зате і якісно відрізняється за смаком і консистенції! За рахунок додавання вина смак і аромат просто непередаваний! Так що обов'язково відкрийте для себе цей простий рецепт малинового варення без кісточок!

  • Малина - 800 грам
  • Цукор - 500 грам
  • Біле вино - 200 мілілітрів
малинове варення без кісточок - фото крок 1
1. Збиваємо малину в блендері і цю суміш викладаємо в двошарову марлю над каструлькою.
малинове варення без кісточок - фото крок 2
2. Вливаємо в каструльку вино, ретельно виживаємо весь сік з малини через марлю. Опускаємо туди ж наш пакетик з вичавками.
малинове варення без кісточок - фото крок 3
3. Варимо 10 хвилин, додавши цукор. Коли цукор розчинитися - охолоджуємо, виймаємо вичавки. Варення готове!

Схожі рецепти