Малинове варення без кісточок
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу розповісти, як приготувати малинове варення без кісточок за допомогою абсолютно нехитрого пристосування! зате варення (або варення) виходить дійсно ніжним і однорідним.
Рецепт приготування малинового варення без кісточок або конфітюру, побачити, як, трохи відрізняється від звичайного варення, але зате і якісно відрізняється за смаком і консистенції! За рахунок додавання вина смак і аромат просто непередаваний! Так що обов'язково відкрийте для себе цей простий рецепт малинового варення без кісточок!
- Малина - 800 грам
- Цукор - 500 грам
- Біле вино - 200 мілілітрів
1. Збиваємо малину в блендері і цю суміш викладаємо в двошарову марлю над каструлькою.
2. Вливаємо в каструльку вино, ретельно виживаємо весь сік з малини через марлю. Опускаємо туди ж наш пакетик з вичавками.
3. Варимо 10 хвилин, додавши цукор. Коли цукор розчинитися - охолоджуємо, виймаємо вичавки. Варення готове!