Варення без кісточок з черешні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування варення без кісточок з черешні хоч і вимагає трохи більше часу на підготовку, але зате спростить вам зимові вечори з чаюванням - не треба буде відпльовуватися кісточки з ягід!
Це воістину царський варення без кісточок з черешні в домашніх умовах готується дуже просто, а від аромату можна взагалі з глузду з'їхати! Загалом, як ви, напевно, зрозуміли, це моє улюблене варення, я вам настійно рекомендую саме цей рецепт приготування варення без кісточок з черешні!
- Черешня - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
1. Черешню очищаємо від сміття і дістаємо всі кісточки. Засипаємо цукром, залишимо трохи пустити сік, а потім на слабкому вогні доводимо до кипіння, щоб весь цукор розчинився.
2. Тепер наріжемо лимон тоненькими скибочками і додамо до варення.
4. Варимо три рази, кожен раз доводячи до кипіння і знімаючи з вогню. В останній раз уварюємо до потрібної вам густоти.
5. Закочує в стерильні банки на зиму або охолоджуємо і подаємо холодним до чаю. Хай щастить!