Рецепт Варення без кісточок з черешні фото

Варення без кісточок з черешні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Низькокалорійні , ПП рецепти
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування варення без кісточок з черешні хоч і вимагає трохи більше часу на підготовку, але зате спростить вам зимові вечори з чаюванням - не треба буде відпльовуватися кісточки з ягід!

Опис приготування:

Це воістину царський варення без кісточок з черешні в домашніх умовах готується дуже просто, а від аромату можна взагалі з глузду з'їхати! Загалом, як ви, напевно, зрозуміли, це моє улюблене варення, я вам настійно рекомендую саме цей рецепт приготування варення без кісточок з черешні!

  • Черешня - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука
варення без кісточок з черешні - фото крок 1
1. Черешню очищаємо від сміття і дістаємо всі кісточки. Засипаємо цукром, залишимо трохи пустити сік, а потім на слабкому вогні доводимо до кипіння, щоб весь цукор розчинився.
варення без кісточок з черешні - фото крок 2
2. Тепер наріжемо лимон тоненькими скибочками і додамо до варення.
варення без кісточок з черешні - фото крок 3
4. Варимо три рази, кожен раз доводячи до кипіння і знімаючи з вогню. В останній раз уварюємо до потрібної вам густоти.
варення без кісточок з черешні - фото крок 4
5. Закочує в стерильні банки на зиму або охолоджуємо і подаємо холодним до чаю. Хай щастить!

Схожі рецепти