Рецепт Варення з черешні без кісточок «п'ятихвилинка» фото

Варення з черешні без кісточок «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Фрукти, Лимон, Черешня
Для дітей
Заготовки, Варення

Варення з черешні без кісточок - прекрасна заготівля на зиму. Дуже добре підходить для начинки в пироги, вареники, десерти. Так просто побавитися чайком з варенням в похмуру погоду - одне задоволення!

Червона черешня - дуже яскрава, смачна і солодка ягода. Тому цукру вимагає менше, ніж вишня з її кислинкою. А ось для кислинки ми додамо лимонний сік. Нижче - докладний рецепт, як приготувати варення з черешні без кісточок "п'ятихвилинка" . Приємних вам клопоту на кухні!

  • Черешня червона - 1 кілограм
  • Цукор - 500 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
варення з черешні без кісточок
Засипте ягоди цукром і поставте на середній вогонь.
варення з черешні без кісточок
Повторіть процедуру ще 2 рази, в останній раз за хвилину до готовності додайте сік половини лимона. Розлийте гаряче варення по стерилізованим банкам, закатати чистими кришками. Вихід готового варення - 1, 5 L.

Схожі рецепти