Рецепт Варення з абрикосів без кісточок «п'ятихвилинка» фото

Варення з абрикосів без кісточок «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Абрикос
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Солодке, Заготовки, Варення

Сьогодні розповім вам, як приготувати варення з абрикосів без кісточок "п'ятихвилинки" . Такі сонячні часточки, плаваючі в ароматному сиропі, завжди подобалися мені в дитинстві. Пропоную приготувати.

Тепер таке варення я заготовлював для своїх маленьких дітей. Щоб залишити часточки абрикосів цілими, їх проварюють три рази по 5 хвилин, а потім вже можна закривати кришками.

  • Абрикос - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
варення з абрикосів без кісточок
Абрикос помити, обсушити, видалити кісточки. З цукру і води зваріть сироп.
варення з абрикосів без кісточок
Повторіть процедуру ще 2 рази.

Схожі рецепти