Рецепт Варення з абрикосів без кісточок «п'ятихвилинка» фото

Варення з абрикосів без кісточок «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Абрикос
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати варення з абрикосів без кісточок"п'ятихвилинки" . Такі сонячні часточки, плаваючі в ароматному сиропі, завжди подобалися мені в дитинстві. Пропоную приготувати.

Опис приготування:

Тепер таке варення я заготовлював для своїх маленьких дітей. Щоб залишити часточки абрикосів цілими, їх проварюють три рази по 5 хвилин, а потім вже можна закривати кришками.

  • Абрикос - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
варення з абрикосів без кісточок
Підготуйте необхідні продукти.
варення з абрикосів без кісточок
Абрикос помити, обсушити, видалити кісточки. З цукру і води зваріть сироп.
варення з абрикосів без кісточок
Залийте фрукти сиропом, доведіть до кипіння, проваріть протягом 5 хвилин, остудіть.
варення з абрикосів без кісточок
Повторіть процедуру ще 2 рази.
варення з абрикосів без кісточок
Розлийте гаряче варення по стерилізованим банкам, закатати чистими сухими кришками, остудіть. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти