Варення з абрикосів без кісточок «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Сьогодні розповім вам, як приготувати варення з абрикосів без кісточок"п'ятихвилинки" . Такі сонячні часточки, плаваючі в ароматному сиропі, завжди подобалися мені в дитинстві. Пропоную приготувати.
Опис приготування:
Тепер таке варення я заготовлював для своїх маленьких дітей. Щоб залишити часточки абрикосів цілими, їх проварюють три рази по 5 хвилин, а потім вже можна закривати кришками.
- Абрикос - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
Підготуйте необхідні продукти.
Абрикос помити, обсушити, видалити кісточки. З цукру і води зваріть сироп.
Залийте фрукти сиропом, доведіть до кипіння, проваріть протягом 5 хвилин, остудіть.
Повторіть процедуру ще 2 рази.
Розлийте гаряче варення по стерилізованим банкам, закатати чистими сухими кришками, остудіть. Зберігайте в прохолодному місці.