Рецепт Варення з журавлини без цукру фото

Варення з журавлини без цукру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина , Мед
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт приготування варення з журавлини без цукру є досить незвичайним, так як замість цукру ми будемо додавати мед. Причому трохи, інакше та найцікавіша кислинка журавлини пропаде.

Опис приготування:

Такий простий рецепт варення з журавлини без цукру добре підходить для випадків, коли варення готується і тут же з'їдається. Але якщо ви плануєте таке варення з журавлини без цукру в домашніх умовах ще й на зиму заготовити, тоді почекайте, поки воно охолоне, а потім ще раз перекипятить, після чого вже можна закочувати в стерильну банку. Виходить дуже смачно!

  • Журавлина - 1 кілограм
  • Мед - 300 мілілітрів
  • Обкладинка - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
варення з журавлини без цукру - фото крок 1
1. Журавлину перебираємо, моєму.
варення з журавлини без цукру - фото крок 2
2. Засипаємо в каструльку, на саме дно трохи додамо води. Варимо на середньому вогні, поки ягоди частково не розваряться.
варення з журавлини без цукру - фото крок 3
3. Пересипаємо гарячі ягоди в миску і змішуємо з медом.
варення з журавлини без цукру - фото крок 4
4. Знову пересипаємо в каструлю, варимо ще 20 хвилин. Готово!

Схожі рецепти