Булочки з бананової начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ароматними і незвичайними виходять булочки з бананом. Це оригінальна випічка припаде до смаку всім: як дорослим, так і дітям. Вона відмінно поєднується з чаєм або фруктовими соками.
Якщо вам цікаво, як приготувати булочки з бананової начинкою, то скористайтеся цим рецептом. Такі оригінальні булочки з задоволенням їдять діти. Ви можете їх подавати до чаю після вечері або в будь-який час дня.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
- Цукор - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Банан - 400 грам
- Лимон - 1/2 чайних ложки
- Сироватка - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
Насамперед вам необхідно приготувати опару. Для цього нагрійте сто мілілітрів сироватки і розведіть в ній дріжджі. Через п'ятнадцять хвилинок додайте до опари просіяне борошно, залишок сироватки, вбийте сирі яйця, всипте цукор і влийте розтоплене вершкове масло. Замістити еластичне тісто, накрийте його плівкою або рушником, залиште підніматися на півтори години. Потім вийміть тісто з посуду і розділіть на дванадцять рівних частин.
Стиглі банани звільніть від шкірки і наріжте кружальцями в миску. Розімніть банани вилкою або ж збийте занурювальним блендером до пюреобразной консистенції. Додайте цукровий пісок і фреш лимона за смаком. Потім розкачайте все кульки з тіста, викладіть на них бананову начинку.
Акуратно згорніть кожен шматок тіста в трубочку, палиці kraeshki Tac, щоб булочка за формою нагадувала банан. Викладіть заготовки на пергамент для запікання, який слід попередньо постелити на деко. Булочки повинні расстояться близько півгодини.
Зваріть заварний крем. Для цього крохмаль, молочко, два жовтки і цукор з'єднайте в сотейнику, варіть п'ять хвилин на слабкому вогні. Покладіть крем в кондитерський мішок або шприц. Намалюйте кремом на тесті смужки.
Температуру в духовці виставте на сто дев'яноста градусів. Коли духовка прогріється, поставте в неї деко з "бананами", випікайте блюдо п'ятнадцять хвилин до повної готовності і рум'яної скоринки.