Рецепт Булочки з бананової начинкою фото

Булочки з бананової начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Банан
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Булочки

Дуже ароматними і незвичайними виходять булочки з бананом. Це оригінальна випічка припаде до смаку всім: як дорослим, так і дітям. Вона відмінно поєднується з чаєм або фруктовими соками.

Якщо вам цікаво, як приготувати булочки з бананової начинкою, то скористайтеся цим рецептом. Такі оригінальні булочки з задоволенням їдять діти. Ви можете їх подавати до чаю після вечері або в будь-який час дня.

  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
  • Банан - 400 грам
  • Лимон - 1/2 чайних ложки
  • Сироватка - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
булочки з бананової начинкою - фото крок 1
Насамперед вам необхідно приготувати опару. Для цього нагрійте сто мілілітрів сироватки і розведіть в ній дріжджі. Через п'ятнадцять хвилинок додайте до опари просіяне борошно, залишок сироватки, вбийте сирі яйця, всипте цукор і влийте розтоплене вершкове масло. Замістити еластичне тісто, накрийте його плівкою або рушником, залиште підніматися на півтори години. Потім вийміть тісто з посуду і розділіть на дванадцять рівних частин.
булочки з бананової начинкою - фото крок 2
Стиглі банани звільніть від шкірки і наріжте кружальцями в миску. Розімніть банани вилкою або ж збийте занурювальним блендером до пюреобразной консистенції. Додайте цукровий пісок і фреш лимона за смаком. Потім розкачайте все кульки з тіста, викладіть на них бананову начинку.
булочки з бананової начинкою - фото крок 3
Акуратно згорніть кожен шматок тіста в трубочку, палиці kraeshki Tac, щоб булочка за формою нагадувала банан. Викладіть заготовки на пергамент для запікання, який слід попередньо постелити на деко. Булочки повинні расстояться близько півгодини.
булочки з бананової начинкою - фото крок 4
Зваріть заварний крем. Для цього крохмаль, молочко, два жовтки і цукор з'єднайте в сотейнику, варіть п'ять хвилин на слабкому вогні. Покладіть крем в кондитерський мішок або шприц. Намалюйте кремом на тесті смужки.
булочки з бананової начинкою - фото крок 5
Температуру в духовці виставте на сто дев'яноста градусів. Коли духовка прогріється, поставте в неї деко з "бананами", випікайте блюдо п'ятнадцять хвилин до повної готовності і рум'яної скоринки.

Схожі рецепти