Цукерки з бананової начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю їсти і готувати домашні ласощі. Вони натуральні, свіжі і не містять шкідливих речовин. Зробити їх зовсім нескладно. Сьогодні розповім, як приготувати цукерки з бананової начинкою.
Для приготування таких цукерок не потрібно включати духовку і підлягає бути на кухні, зробити їх можна дуже швидко, а головне, що виходять вони нічим не гірші покупних. Якщо раптом ви не любите банани, їх можна замінити на горіхи, сухофрукти або ж інші фрукти і ягоди.
- Пісочне печиво - 800-900 грам
- Банан - 1 штука
- Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
- Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки
- Шоколад - 50 грам
1. Для приготування цукерок потрібно звичайне (можна найдешевше) Пісочне печиво, дістаю його з упаковки і качалкою або в блендері подрібнюю в крихту.
2. Перекладаю подрібнене печиво в широку миску, в якій буде зручно заважати, і додаю 1 столову ложку з гіркою згущеного молока.
3. Ретельно перемішую масу руками або ложкою (але все ж зручніше робити це руками).
4. Банан очищаю від шкірки і розрізаю уздовж, потім - ще на шматочки, може стати в нагоді не весь банан.
5. Волоські горіхи подрібнюю качалкою або блендером, додаю їх до печива і згущеному молоці, формую ковбаску.
6. Розкочую ковбаску, так вона виходить плоскою, і викладаю шматочки банана в ряд, один до одного.
7. Акуратно і щільно защипують краї ковбаски. Потрібно, щоб начинка виявилася усередині.
8. Ще раз скачують ковбаску (на цей раз вже з начинкою).
9. Нарізаю масу ножем на шматочки (можна довільно або як вам більше подобається).
10. Розтоплюю білий шоколад (можна чорний або молочний), занурюю кожну цукерку тими сторонами, де видно банан.
11. Викладаю цукерки на обробну дошку для застигання.
12. Присипаю трохи залишками крихти від печива і відправляю цукерки на дошці в холодильник на кілька годин, смачного!