Рецепт Булгур з гарбузом фото

Булгур з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Манна крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Каші

Чи любите ви булгур, як люблю його я? Якщо так, то запрошую до столу! Будемо готувати смачне, ніжне і дуже корисне блюдо, яке відмінно підійде як самостійне або ж як гарнір.

Рецепт буде знахідкою для тих, хто на дієті або тримає піст. Додатково можете додати будь-які овочі на свій смак, відмінно підійде болгарський перець, стручковая фасоль, морква! Любителям спецій настійно рекомендую додати до кінця приготування 1/4 чайної ложки куркуми і ретельно все перемішати! А як приготувати булгур з гарбузом розповім в покроковому рецепті.

  • Манна крупа - 200 грам
  • Гарбуз - 400 грам
  • Помідор - 2 штуки (або кілька черрі)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком (для подачі)
булгур з гарбузом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Булгур поставте варитися відповідно до інструкції на упаковці.
булгур з гарбузом - фото крок 2
Цибуля, гарбуз і часник очистіть, помийте і наріжте невеликими кубиками. Помідори помийте і наріжте часточками.
булгур з гарбузом - фото крок 3
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте гарбуз, готуйте помішуючи 2-3 хвилини.
булгур з гарбузом - фото крок 4
В останню чергу додаємо часник і помідори, смажимо близько 1 хвилини. Солимо до смаку.
булгур з гарбузом - фото крок 5
Якщо булгур до цього часу готовий, то додаємо його на сковороду, акуратно все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на самому повільному вогні 12-15 хвилин, щоб булгур просочився соками овочів. При необхідності в кінці приготування посоліть і поперчіть за смаком.
булгур з гарбузом - фото крок 6
Подавайте булгур з гарбузом і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти