Рецепт Булгур з гарбузом фото

Булгур з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Чи любите ви булгур, як люблю його я? Якщо так, то запрошую до столу! Будемо готувати смачне, ніжне і дуже корисне блюдо, яке відмінно підійде як самостійне або ж як гарнір.

Опис приготування:

Рецепт буде знахідкою для тих, хто на дієті або тримає піст. Додатково можете додати будь-які овочі на свій смак, відмінно підійде болгарський перець, стручковая фасоль, морква! Любителям спецій настійно рекомендую додати до кінця приготування 1/4 чайної ложки куркуми і ретельно все перемішати! А як приготувати булгур з гарбузом розповім в покроковому рецепті.

  • Манна крупа - 200 грам
  • Гарбуз - 400 грам
  • Помідор - 2 штуки (або кілька черрі)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком (для подачі)
булгур з гарбузом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Булгур поставте варитися відповідно до інструкції на упаковці.
булгур з гарбузом - фото крок 2
Цибуля, гарбуз і часник очистіть, помийте і наріжте невеликими кубиками. Помідори помийте і наріжте часточками.
булгур з гарбузом - фото крок 3
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте гарбуз, готуйте помішуючи 2-3 хвилини.
булгур з гарбузом - фото крок 4
В останню чергу додаємо часник і помідори, смажимо близько 1 хвилини. Солимо до смаку.
булгур з гарбузом - фото крок 5
Якщо булгур до цього часу готовий, то додаємо його на сковороду, акуратно все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на самому повільному вогні 12-15 хвилин, щоб булгур просочився соками овочів. При необхідності в кінці приготування посоліть і поперчіть за смаком.
булгур з гарбузом - фото крок 6
Подавайте булгур з гарбузом і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти