Рецепт Брюссельська капуста з шинкою фото

Брюссельська капуста з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Шинка, Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви, Салати

За допомогою цього рецепта можна швидко і просто приготувати дуже смачний гарнір. Хоча це блюдо цілком можна подати на друге. Пробуйте!

Блюдо дуже просте. Обсмажте цибулю на оливковій олії, додайте вино і протомитися 10 хвилин. Потім викладіть на сковороду відварену капусту, сухарі, тертий сир, сіль і перець за смаком. Протушкувати хвилин 5-7. Додайте тонко порізану шинку. Накрийте кришкою і залиште страву на вогні ще на пару хвилин, потім подавайте на стіл. Смачного!

  • Капуста брюссельська - 800 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Вино біле сухе - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Тертий сир пармезан - 6 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
брюссельська капуста з шинкою - фото крок 1
Брюссельську капусту відварити до м'якості у великій кількості води.
брюссельська капуста з шинкою - фото крок 2
Подрібніть цибулю і обсмажте його на оливковій олії. Додайте вино і протомитися на слабкому вогні 10 хвилин.
брюссельська капуста з шинкою - фото крок 3
Додайте на сковороду відварену капусту, сухарі, тертий сир, сіль і перець за смаком. Протушкувати хвилин 5 -7.
брюссельська капуста з шинкою - фото крок 4
Шинку тонко поріжте, викладіть поверх страви і залиште на вогні під кришкою на пару хвилин. Потім подавайте на стіл.

Схожі рецепти