Брюссельська капуста з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта можна швидко і просто приготувати дуже смачний гарнір. Хоча це блюдо цілком можна подати на друге. Пробуйте!
Блюдо дуже просте. Обсмажте цибулю на оливковій олії, додайте вино і протомитися 10 хвилин. Потім викладіть на сковороду відварену капусту, сухарі, тертий сир, сіль і перець за смаком. Протушкувати хвилин 5-7. Додайте тонко порізану шинку. Накрийте кришкою і залиште страву на вогні ще на пару хвилин, потім подавайте на стіл. Смачного!
- Капуста брюссельська - 800 грам
- Шинка - 100 грам
- Вино біле сухе - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Тертий сир пармезан - 6 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Брюссельську капусту відварити до м'якості у великій кількості води.
Подрібніть цибулю і обсмажте його на оливковій олії. Додайте вино і протомитися на слабкому вогні 10 хвилин.
Додайте на сковороду відварену капусту, сухарі, тертий сир, сіль і перець за смаком. Протушкувати хвилин 5 -7.
Шинку тонко поріжте, викладіть поверх страви і залиште на вогні під кришкою на пару хвилин. Потім подавайте на стіл.