Брюссельська капуста з кедровими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт брюссельської капусти. Ця страва може стати цілим вечерею - елегантна заміна тушкованої капусти з ковбасою. Мені дуже сподобалося це блюдо, тому вирішила поділитися.
Брюссельська капуста - продукт, мабуть, на любителя. В її користь сумнівів начебто немає, а от щодо смаку думки розходяться. Якщо ви належите до табору тих, хто сумнівається, то цей рецепт допоможе вам розправитися з сумнівами раз і назавжди. Брюссельська капуста, приготована за цим рецептом, може бути подана як гарячої закуски, гарніру або навіть основного блюда.
- Брюссельська капуста - 450-500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Кедровий горіх - 50-70 грам
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1. Промийте капусту під проточною водою.
2. Змішайте капусту, часник, сіль і перець, обсмажте в оливковій олії на сковороді протягом 15 хвилин.
3. Подавайте гарячим, посипавши кедровим горіхом. Смачного!