Рецепт Брюссельська капуста з кедровими горіхами фото

Брюссельська капуста з кедровими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Горіхи , Брюссельська капуста , Кедрові горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Відмінний рецепт брюссельської капусти. Ця страва може стати цілим вечерею - елегантна заміна тушкованої капусти з ковбасою. Мені дуже сподобалося це блюдо, тому вирішила поділитися.

Опис приготування:

Брюссельська капуста - продукт, мабуть, на любителя. В її користь сумнівів начебто немає, а от щодо смаку думки розходяться. Якщо ви належите до табору тих, хто сумнівається, то цей рецепт допоможе вам розправитися з сумнівами раз і назавжди. Брюссельська капуста, приготована за цим рецептом, може бути подана як гарячої закуски, гарніру або навіть основного блюда.

  • Брюссельська капуста - 450-500 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Кедровий горіх - 50-70 грам
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
брюссельська капуста з кедровими горіхами - фото крок 1
1. Промийте капусту під проточною водою.
брюссельська капуста з кедровими горіхами - фото крок 2
2. Змішайте капусту, часник, сіль і перець, обсмажте в оливковій олії на сковороді протягом 15 хвилин.
брюссельська капуста з кедровими горіхами - фото крок 3
3. Подавайте гарячим, посипавши кедровим горіхом. Смачного!

Схожі рецепти