Рулетики з яловичини з кедровими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами відмінним варіантом ситної, ароматної і дуже апетитною закуски. Шукайте новенький рецепт? тоді дізнайтеся, як приготувати рулетики з яловичини з кедровими горіхами.
Ці дивно ніжні і смачні рулетики з яловичини з кедровими горіхами в домашніх умовах можуть бути подані з гарніром, а також в якості ситної гарячої закуски. М'ясо буквально тане в роті, а соус і горішки надають незвичайну пікантність. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт.
- Яловичина - 300 грам
- Песто - 1.5 Ст. Ложки
- Горіхи - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Гриби - 2-3 штук
- Листя салату - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Перед вами все інгредієнти, які входять в рецепт приготування рулетиків з яловичини з кедровими горіхами (і гарніру до них). При бажанні ви можете змінювати цей склад на свій смак.
2. Для початку візьміть яловичину (ідеальний варіант - діафрагма). Вимийте її під проточною водою, потім обсушити паперовою серветкою. Посоліть і поперчіть за смаком з усіх боків.
3. Тонким шаром розподіліть по поверхні соус песто. Якщо ви віддаєте перевагу томати, наприклад, то можете взяти і інші соуси до смаку. Посипте зверху горішками.
4. Поверніть м'ясо в щільний рулет, по краях закріпіть зубочистками. На сковороді з невеликою кількістю оливкової олії обсмажте з усіх боків. Вогонь повинен бути сильним, але м'ясо не повинно горіти. Якщо краї добре схопилися, зубочистки можна прибрати.
5. Після обсмажування рулетики з яловичини з кедровими горіхами в домашніх умовах потрібно викласти у жароміцних форму і довести до готовності в духовці. На це піде не більше 15 хвилин.
6. Що стосується гарніру, то тут все досить просто. На сковороді з оливковою олією обсмажте картоплю, додайте грибочки, помідор і спеції. В останній момент додайте листя салату. Можна викладати на тарілку для подачі.
7. Ось такий апетитний і нескладний варіант, як приготувати рулетики з яловичини з кедровими горіхами і овочевим гарніром. Смачного!