Рулетики з яловичини з горіхами і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті, пікантні і апетитні, смачні і зовсім нескладні в приготуванні - саме такі м'ясні рулетики я хочу навчити вас робити. Для свята або на кожен день буде дуже здорово!
Я покажу, як приготувати рулетики з яловичини з горіхами і родзинками, тушковані в томатному соусі. Ця страва в дусі італійської кухні однозначно доведеться вам до душі. До речі, гасити м'ясо можна не тільки на плиті, як в даному випадку, але і в мультиварці. Подавати до столу рулетики можна і як гарячу закуску, і з улюбленим гарніром.
- Яловичина - 2 скибочки
- Кедрові горішки - 30 грам
- Ізюм - 30 грам
- Сир - 60 грам
- Томатний соус - 600 грам
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Біле вино - 1/2 склянки (сухе)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Наші продукти.
2. Подрібніть зелень, натріть на тертці сир, вимийте, обсушити і відбийте злегка м'ясо.
3. На яловичину викладіть жменю родзинок і горішків, сир і зелень. Акуратно згорніть рулетиком, закріпіть зубочистками.
4. У каструльці або на сковороді з високими бортиками обсмажте на розігрітій олії подрібнену цибулю і часник.
5. Викладіть м'ясо, обсмажте його на сильному вогні з усіх боків. Після посоліть і поперчіть за смаком, влийте вино і томатний соус.
6. На повільному вогні млоїте близько години, після перевірте готовність. Перед подачею можна доповнити рулетики зеленню.
Смачного!
Смачного!