Рецепт Брокколі в мультиварці фото

Брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Макарони , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Любіть корисні рецепти? Тоді цей рецепт - для вас. Ніжна брокколі в мультиварці - це корисне блюдо. Така капуста ідеально підійде як смачний гарнір або апетитний перекус протягом дня.

Опис приготування:

Як відомо, брокколі - комора вітамінів і мікроелементів. Її можна їсти в сирому і замороженому вигляді. Я вам покажу здорове і смачне блюдо, яке готується менш, ніж за одну годину. Брокколі можна готувати окремо як гарнір або в поєднанні з іншими продуктами як основне блюдо. Я вирішила показати вам, як приготувати брокколі в мультиварці з макаронними виробами, ситний і смачний вечерю.

  • Брокколі - 500 грам
  • Макаронні вироби - 150 грам
  • Часник - 2 зубчиків
  • Пармезан - 50 грам
  • Чорний мелений перець, сіль - За смаком
  • Рослинне або оливкове масло - 2 Ст. Ложки
брокколі в мультиварці - фото крок 1
1. Дуже люблю брокколі в поєднанні з різними продуктами. Страв цей вид капусти додає особливу пікантність і смак. На цей раз я вирішила приготувати брокколі в мультиварці з пенне (короткими макаронними виробами).
брокколі в мультиварці - фото крок 2
2. Помийте брокколі і розберіть її на суцвіття. Помістіть в чашу мультиварки для приготування на пару, влийте приблизно 300 мл води і готуйте 10 хвилин в режимі"Варка на пару" .
брокколі в мультиварці - фото крок 3
3. Відкладіть брокколі в сторону. У моїй мультиварці є режим"Паста" . Саме в цьому режимі потрібно приготувати пенне до готовності. Потім злийте воду і додайте подрібнений часник, брокколі, натертий на дрібній тертці пармезан і рослинне / оливкова олія. Поставте режим"Підігрів" ще на 5 хвилин.
брокколі в мультиварці - фото крок 4
4. У самому кінці потрібно посолити і приправити страву чорним меленим перцем (можна приправою для макаронних виробів).
брокколі в мультиварці - фото крок 5
5. Подавайте блюдо в гарячому вигляді відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти