Брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть корисні рецепти? Тоді цей рецепт - для вас. Ніжна брокколі в мультиварці - це корисне блюдо. Така капуста ідеально підійде як смачний гарнір або апетитний перекус протягом дня.
Як відомо, брокколі - комора вітамінів і мікроелементів. Її можна їсти в сирому і замороженому вигляді. Я вам покажу здорове і смачне блюдо, яке готується менш, ніж за одну годину. Брокколі можна готувати окремо як гарнір або в поєднанні з іншими продуктами як основне блюдо. Я вирішила показати вам, як приготувати брокколі в мультиварці з макаронними виробами, ситний і смачний вечерю.
- Брокколі - 500 грам
- Макаронні вироби - 150 грам
- Часник - 2 зубчиків
- Пармезан - 50 грам
- Чорний мелений перець, сіль - За смаком
- Рослинне або оливкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Дуже люблю брокколі в поєднанні з різними продуктами. Страв цей вид капусти додає особливу пікантність і смак. На цей раз я вирішила приготувати брокколі в мультиварці з пенне (короткими макаронними виробами).
2. Помийте брокколі і розберіть її на суцвіття. Помістіть в чашу мультиварки для приготування на пару, влийте приблизно 300 мл води і готуйте 10 хвилин в режимі "варка на пару" .
3. Відкладіть брокколі в сторону. У моїй мультиварці є режим "паста" . Саме в цьому режимі потрібно приготувати пенне до готовності. Потім злийте воду і додайте подрібнений часник, брокколі, натертий на дрібній тертці пармезан і рослинне / оливкова олія. Поставте режим "підігрів" ще на 5 хвилин.
4. У самому кінці потрібно посолити і приправити страву чорним меленим перцем (можна приправою для макаронних виробів).
5. Подавайте блюдо в гарячому вигляді відразу після приготування. Смачного!