Брокколі з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми будемо готувати смачне і дієтичне блюдо! Я опишу покроково, як приготувати брокколі з грибами в мультиварці. Це відмінний варіант обіду для всіх, хто мріє скинути зайве!
На приготування такого блюдо йде приблизно годину часу. По суті, все за господиню робить мультиварка! Так що наша задача - просто порізати овочі і присмачити їх приправами на свій смак. Вдалого приготування!
- Картопля - 8 штук
- Гриби - 300 грам
- Брокколі - 130 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Спеції - 1 Ст. Ложка

Насамперед розбираємося з картоплею. Бульби очищаємо від шкірки ножем або Овочечистка. Гарненько промиваємо картоплю, ріжемо її на скибочки по півсантиметра шириною.

Грибочки гарненько промиваємо водою. Видаляємо з них пил і бруд. Тут підійде будь-який вид грибів - гливи, опеньки та інші. Я за традицією використовувала шампіньйони, діти їх дуже люблять. Гриби ріжемо пластинами. Не мельчим, щоб вони не розсипалися.

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в неї порізані овочі. Брокколі розморожуємо заздалегідь. Додаємо її до картоплі з грибами. Насипаємо будь-які спеції для аромату, додаємо сіль. Виставляємо режим "випічка" . Час - 40 хвилин.

Лопаткою викладаємо смакоту на тарілку. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!