Брокколі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Брокколі з грибами готується дуже швидко і просто, виходить легко і смачно. Рецепт стане в нагоді вегетаріанцям і під час посту.
Рецепт приготування брокколі з грибами дуже простий, проте блюдо виходить ситним і смачним. І не потрібно ніякого м'яса. Для надання особливого смаку рекомендую готову страву скропити соком лимона. Користуватися цим простим рецептом брокколі з грибами можна круглий рік - адже використовувати можна як свіжі, так і заморожені інгредієнти. Смачного!
- Брокколі - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Імбир - 1 скибочку
- Сіль - 3-4 Щепоток (сіль потрібно для варіння брокколі і при смаженні грибів)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 0, 5 L
- Сир - 30 грам
Готуємо продукти. Моєму гриби і брокколі. Імбиру відріжемо невеликий шматочок.
Ставимо нагрівати воду для капусти, а в цей час займемося грибами. Ріжемо їх на шматочки. Імбир натираємо на тертці.
Обсмажуємо імбир на рослинній олії і додаємо до нього гриби. Смажимо хвилин 10.
Поки смажаться гриби з імбиром, закипіла вода і займемося капустою. Брокколі поділяємо на суцвіття і на пару хвилин опускаємо в киплячу підсолену воду. Виймаємо приварені шматочки капусти в друшляк, щоб стекла зайва вода.
Солимо гриби, додаємо на сковорідку брокколі і тушкуємо-смажимо ще хвилин 10. В кінці готування посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою, щоб розплавився сир.