Курка з брокколі і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я знаю як зробити курку з брокколі і грибами, так що пальчики оближеш! Головний секрет в маринуванні курки і спеціях, які додаються при приготуванні. Рецепт дав знайомий, любитель Сходу!
Щоб приготувати правильно курку з брокколі і грибами найкраще скористатися сковородою вог, щоб овочам не було тісно. Блюдо повинне готуватися на сильному вогні, постійно його потрібно помішувати для рівномірного прожарювання. Спеції, масло і соєвий соус розділіть на дві частини. Одну частину додайте, коли будете обсмажувати курку, а другу - для овочів. Поки маринується курка, приготуйте овочі: поріжте і відваріть. Зробіть хоч раз курку з брокколі і грибами і вам прочиняться таємниці східної кухні. Успіхів і приємного апетиту!
- Грудка куряча - 230 грам
- Соєвий соус - 90 мілілітрів(60 мл - в маринад)
- Вино або винний оцет - 60 мілілітрів (маринад)
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Імбир подрібнений - 14 грам (сухий)
- Часник подрібнений - 25 грам (сухий)
- Брокколі - 450 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 250 мілілітрів
- Гриби - 250 грам
Приготувати маринад із соєвого соусу і вина.
Курячу грудку порізати на шматки і опустити в маринад. Поставити в холодильник на півгодини маринуватися.
На сковороду налити масло і розігріти.
Додати спеції: часник, імбир, перець і сіль.
Додати на сковороду замариновану курку.
Курку обсмажити 4-5 хвилин до золотистого кольору.
Курку вивантажити з сковороди.
Додайте в сковороду по столовій ложці олії, часнику і імбиру.
На сковороду додати нарізані і відварені гриби і брокколі, а також крупно порізану зелену цибулю.
Смажте овочі 5 хвилин, солі і води dolejte. Помішуючи смажте ще 2 хвилини, поки брокколі не стануть майже готовими.
Покладіть в сковороду курку, додайте 2 ст. Ложки соєвого соусу і заважайте поки всі верстви, добре не з'єднається.
Зняти з вогню, коли соус почне кипіти. Перевірити готовність курки.
Смачного!