Рецепт Курка з брокколі в духовці фото

Курка з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Це неймовірно смачний, але досить простий рецепт курки з брокколі в духовці. Блюдо виходить соковите, ніжне, а головне - приготоване без зайвого жиру і масла.

Опис приготування:

Досить простий рецепт приготування курки з брокколі в духовці має кілька варіацій. Страву можна зробити з відвареного філе або попередньо обсмаженого на сковорідці до напівготовності. Брокколі може бути свіжої або замороженої - це не має особливого значення і на смак страви не впливає.

1. Для початку необхідно підготувати курку. Вимите і обсушене філе нарізати на порційні шматочки, а потім зварити або обсмажити.

2. Брокколі помити, обсушити і розділити на суцвіття.

3. На дно жароміцної форми налити трохи рослинного масла і викласти брокколі. Посолити і поперчити за смаком.

4. Зверху викласти шматочки філе, попередньо поперчені і посолені. При бажанні можна додати спеції для курки або сушені трави.

5. Сир натерти на крупній тертці або середньої.

6. Курку і брокколі змастити рясно сметаною і зверху присипати тертим сиром.

7. Щоб курка з брокколі в духовці в домашніх умовах вийшла з хрусткою скоринкою, зверху можна присипати жменею панірувальних сухарів.

8. Тепер страву можна відправити в попередньо розігріту духовку хвилин на 20-30.

Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Сир - 50 грам
  • Крем - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
Досить простий рецепт приготування курки з брокколі в духовці має кілька варіацій. Страву можна зробити з відвареного філе або попередньо обсмаженого на сковорідці до напівготовності. Брокколі може бути свіжої або замороженої - це не має особливого значення і на смак страви не впливає.

1. Для початку необхідно підготувати курку. Вимите і обсушене філе нарізати на порційні шматочки, а потім зварити або обсмажити.

2. Брокколі помити, обсушити і розділити на суцвіття.

3. На дно жароміцної форми налити трохи рослинного масла і викласти брокколі. Посолити і поперчити за смаком.

4. Зверху викласти шматочки філе, попередньо поперчені і посолені. При бажанні можна додати спеції для курки або сушені трави.

5. Сир натерти на крупній тертці або середньої.

6. Курку і брокколі змастити рясно сметаною і зверху присипати тертим сиром.

7. Щоб курка з брокколі в духовці в домашніх умовах вийшла з хрусткою скоринкою, зверху можна присипати жменею панірувальних сухарів.

8. Тепер страву можна відправити в попередньо розігріту духовку хвилин на 20-30.

Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти