Курка, тушкована з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Курка, напевно, один з найпопулярніших продуктів на наших столах. Її можна практично з чим завгодно. Головне - зробити її не сухий і правильно доповнити смак. Це ми сьогодні і зробимо.
Нижче я описала, як приготувати курку, тушковану з брокколі. Можна багато говорити про те, наскільки корисний цей овоч. І найважливіше те, що при гасіння зберігається найбільша кількість корисних властивостей. У поєднанні з м'ясом птиці смак просто відмінно розкривається. Що, і ще блюдо виходить не дуже жирним.
- Брокколі - 300 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе наріжте невеликими шматочками. Брокколі подрібніть будь-яким зручним способом. Почніть обсмажувати м'ясо на сковороді з маслом (хвилини 3).
Потім посоліть і поперчіть м'ясо, тушкуйте його під кришкою 5 хвилин, зменшивши вогонь. Потім додайте брокколі, все перемішайте і тушкуйте ще хвилини 3-5.
Тепер додайте сметану, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини. А потім подавайте ароматне блюдо до столу!