Рецепт Брокколі тушкована фото

Брокколі тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Брокколі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарніри

Дізнайтеся, як правильно гасити брокколі, і ви навчитеся готувати смачну і поживну овочеве блюдо всього за 20 хвилин. Подавати тушковану брокколі можна і як гарнір, і як основне овочеве блюдо.

Рецепт приготування тушкованою брокколі дуже простий. Головне - це щоб капуста не перетворилася в кашу. Тому стежте за часом, і взагалі намагайтеся не відходити від плити занадто далеко під час приготування А так - все досить просто і зрозуміло, ніяких складнощів рецепт не містить. Подавати тушковану брокколі рекомендую як гарнір - відмінно підходить до м'яса, запеченого на грилі або в духовці. Хай щастить!

  • Брокколі - 500 грам
  • Крем - 100 грам
  • Сіль - 2 щіпки (за смаком)
брокколі тушкована - фото крок 1
Капусту миємо й розбираємо на гілочки-суцвіття.
брокколі тушкована - фото крок 2
Викладаємо суцвіття на сковороду, додаємо трохи води, буквально грам 100. Накриваємо кришкою і ставимо на плиту гаситися. Хвилин 5 з моменту закипання води.
брокколі тушкована - фото крок 3
Додаємо сметану, солимо і тушкуємо до готовності. На це піде приблизно 5 хвилин. Якщо вам здалося, що рідини в капусті багато - просто не закривайте кришку і дайте випаруватися зайвій волозі.

Схожі рецепти