Брокколі тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як правильно гасити брокколі, і ви навчитеся готувати смачну і поживну овочеве блюдо всього за 20 хвилин. Подавати тушковану брокколі можна і як гарнір, і як основне овочеве блюдо.
Рецепт приготування тушкованою брокколі дуже простий. Головне - це щоб капуста не перетворилася в кашу. Тому стежте за часом, і взагалі намагайтеся не відходити від плити занадто далеко під час приготування А так - все досить просто і зрозуміло, ніяких складнощів рецепт не містить. Подавати тушковану брокколі рекомендую як гарнір - відмінно підходить до м'яса, запеченого на грилі або в духовці. Хай щастить!
- Брокколі - 500 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
Капусту миємо й розбираємо на гілочки-суцвіття.
Викладаємо суцвіття на сковороду, додаємо трохи води, буквально грам 100. Накриваємо кришкою і ставимо на плиту гаситися. Хвилин 5 з моменту закипання води.
Додаємо сметану, солимо і тушкуємо до готовності. На це піде приблизно 5 хвилин. Якщо вам здалося, що рідини в капусті багато - просто не закривайте кришку і дайте випаруватися зайвій волозі.