Рецепт Тушкована тріска з брокколі фото

Тушкована тріска з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете правильно і смачно харчуватися? Тоді спробуйте приготувати рибу з овочами. Рекомендую рецепт приготування тушкованої тріски з брокколі - філе рибки виходить ніжним, а овочі - соковитими.

Тріска хороша практично в будь-якому вигляді. А з брокколі і соєвим соусом він поєднується просто на ура. Та ще й тушкована вона виходить набагато ніжніше і соковитіше, ніж запечена.

Для приготування тушкованою тріски з брокколі вам знадобиться глибока сковорода, щоб ви могли в ній і обсмажити, і згасити рибку.

  • Гарячкові файл - 2 штуки
  • Брокколі - 150-200 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Імбир - 20-30 грам
  • Перець чилі - 4 штуки
  • Вермішель - 140 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Овочевий бульйон - 1 Склянка
  • Перець чорний горошком - 1 Чайна ложка
тушкована тріска з брокколі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти: рибку промийте, брокколі поріжте досить крупно, два стеблинки зеленого лука поріжте кільцями, звичайний лук - півкільцями. Імбир подрібніть до пастоподібного стану. Також 2 столові ложки крохмалю відкладіть від загальної маси.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 2
Поставте каструльку з водою для вермішелі на вогонь.
Поки вода закипає, рибу обсушити і обваляйте в крохмалі.
Обсмажте її на розігрітій сковороді в невеликій кількості олії з одного боку спочатку (4 хвилини), потім з іншого - 1 хвилину.
Тріску обсмажену поки відкладіть.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 3
Тепер овочі: надішліть їх на ту ж сковороду обсмажувати. Цибуля, брокколі, імбир, додайте перець горошком (можете його ножем розчавити), а також перчик чилі (вони маленькі, кладемо цілими).
Поки овочі обсмажуються, змішайте бульйон, крохмаль (2 ст.Л.) і соєвий соус.
Через 4 хвилини після обсмажування, додайте суміш отриману на сковороду і доведіть до кипіння.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 4
Як побачите, що соус з овочами почав загусати, викладіть рибку назад на сковороду.
Готуйте ще хвилин 6-8, потім можете вимкнути вогонь.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 5
Поки рибка гаситься, можете як раз вермішель відварити в закипілої воді.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 6
Спочатку викладіть на блюдо вермішель, потім рибку тушковану і зверху овочі.
тушкована тріска з брокколі - фото крок 7
Готову тушковану тріску з брокколі можете ще прикрасити зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти