Тріска з брокколі в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Класики жанру - це запечена риба під соусом. У моїй родині наминали такі страви за обидві щоки. У мене завжди є на прикметі кілька варіацій таких страв і поєднань з овочами.
Сьогодні я для вас написала цікавий, корисний і, головне, смачний рецепт: як приготувати тріску з брокколі в духовці. Рибу можна замінити на ваш розсуд. Ми зробимо в своєму роді запіканку. Діти у мене люблять таке, оскільки смак виходить не виражений, а такий м'який і вершковий, якихось конкретних інгредієнтів особливо і не розгледиш.
- Гарячкові файл - 600 грам
 - Картопля - 600 грам
 - Брокколі - 400 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Крем - 200 грам
 - Гірчичний - 2 чайних ложки
 - Лимонний сік - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Рибу обробити на шматки. Вся сіль, поперчіть і збризніть лимонним соком і залиште маринуватися.

Картоплю помийте, чистий, наріжте кружальцями і поставте варитися в підсоленій воді. Потім, як тільки картопля стане напівготових, злийте рідину.

Брокколі також поварите протягом двох хвилин, а потім злийте зайву воду через друшляк.

Тепер змішайте соус. У сметану додайте яйця, сіль, перець, гірчицю (я взяла французьку) і спеції. Найкраще взяти орегано і фенхель.

Поставте розігріватися духовку до 180 градусів. У форму для випічки викладіть картоплю і рибу. Потім брокколі, і залийте все соусом.

Запікайте 15 хвилин - і відразу подавайте до столу. Смачного!