Тріска з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Класики жанру - це запечена риба під соусом. У моїй родині наминали такі страви за обидві щоки. У мене завжди є на прикметі кілька варіацій таких страв і поєднань з овочами.
Сьогодні я для вас написала цікавий, корисний і, головне, смачний рецепт: як приготувати тріску з брокколі в духовці. Рибу можна замінити на ваш розсуд. Ми зробимо в своєму роді запіканку. Діти у мене люблять таке, оскільки смак виходить не виражений, а такий м'який і вершковий, якихось конкретних інгредієнтів особливо і не розгледиш.
- Гарячкові файл - 600 грам
- Картопля - 600 грам
- Брокколі - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Рибу обробити на шматки. Вся сіль, поперчіть і збризніть лимонним соком і залиште маринуватися.
Картоплю помийте, чистий, наріжте кружальцями і поставте варитися в підсоленій воді. Потім, як тільки картопля стане напівготових, злийте рідину.
Брокколі також поварите протягом двох хвилин, а потім злийте зайву воду через друшляк.
Тепер змішайте соус. У сметану додайте яйця, сіль, перець, гірчицю (я взяла французьку) і спеції. Найкраще взяти орегано і фенхель.
Поставте розігріватися духовку до 180 градусів. У форму для випічки викладіть картоплю і рибу. Потім брокколі, і залийте все соусом.
Запікайте 15 хвилин - і відразу подавайте до столу. Смачного!