Тріска тушкована

Риба має дуже велике значення в щоденному раціоні людини. У ній є безліч корисних унікальних мікроелементів, які підтримують нашу нормальну діяльність. Спробуйте таку тріску.
опис приготування:
Як приготувати тріску тушковану:
1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.
2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.
3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.
4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.
5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!
- гарячкові файл— 850 грам
- Цибуля ріпчаста— 300 грам
- Вершкове масло— 150 грам
- сіль— 20 грам
- Перець чорний мелений— За смаком
- Лавровий лист— 2 штуки
1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.
2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.
3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.
4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.
5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!
Схожі рецепти

Атлантична тріска з місо
Рецепт приготування надзвичайно смачного рибного страви. опис приготування: На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незви...
читати далі
Смажена тріска в клярі
Тріску можна приготувати по-різному, наприклад, зварити або загасити, але якщо ви хочете отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, тоді краще посмажити її в клярі по цій простому рецептом. опис приготування: У цьому простому рецепті смаженої тріски в клярі я розповім вам, як зробити рибу та...
читати далі
Маринована тріска
Любіть мариновану рибу? Тоді розповім вам про рецепт, завдяки якому ви зможете зробити її самостійно. Отже, для вас простий і доступний рецепт, як приготувати мариновану тріску. опис приготування: Таким же чином ви зможете зробити не тільки тріску, а й інші види білої, червоної риби. Таку рибк...
читати далі
Відварна тріска
З кожним днем все більше людей дотримуються здорового харчування. Ця тенденція радує. сподіваюся, і я коли-небудь до цього прийду, але поки не виходить. Відварна тріска - поки все, на що я здатна. опис приготування: Але це не означає, що я не знаю корисних рецептів. Я їх роблю, причому досит...
читати далі
Різотто і тріска
Який найчастіший класичний гарнір до риби? правильно, Мал. Але це не означає, що вам необхідно лише його зварити. Є різні варіації гарнірів на основі це крупи. Ця одна з кращих. Читайте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати різотто і тріску. Блюдо достойно ресторанного меню. по...
читати далі