Рецепт Тріска тушкована фото

Тріска тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Риба має дуже велике значення в щоденному раціоні людини. У ній є безліч корисних унікальних мікроелементів, які підтримують нашу нормальну діяльність. Спробуйте таку тріску.

Опис приготування:

Як приготувати тріску тушковану:

1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.

2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.

3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.

4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.

5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. Після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!


  • Гарячкові файл - 850 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль - 20 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
Як приготувати тріску тушковану:

1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.

2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.

3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.

4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.

5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. Після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!

Схожі рецепти