Тріска тушкована

Тріска тушкована
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Риба має дуже велике значення в щоденному раціоні людини. У ній є безліч корисних унікальних мікроелементів, які підтримують нашу нормальну діяльність. Спробуйте таку тріску.

опис приготування:

Як приготувати тріску тушковану:

1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.

2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.

3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.

4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.

5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!


  • гарячкові файл— 850 грам
  • Цибуля ріпчаста— 300 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • сіль— 20 грам
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Лавровий лист— 2 штуки
Як приготувати тріску тушковану:

1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.

2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.

3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.

4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.

5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!


Схожі рецепти

Атлантична тріска з місо

Атлантична тріска з місо

Рецепт приготування надзвичайно смачного рибного страви. опис приготування: На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незви...

читати далі
Смажена тріска в клярі

Смажена тріска в клярі

Тріску можна приготувати по-різному, наприклад, зварити або загасити, але якщо ви хочете отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, тоді краще посмажити її в клярі по цій простому рецептом. опис приготування: У цьому простому рецепті смаженої тріски в клярі я розповім вам, як зробити рибу та...

читати далі
Маринована тріска

Маринована тріска

Любіть мариновану рибу? Тоді розповім вам про рецепт, завдяки якому ви зможете зробити її самостійно. Отже, для вас простий і доступний рецепт, як приготувати мариновану тріску. опис приготування: Таким же чином ви зможете зробити не тільки тріску, а й інші види білої, червоної риби. Таку рибк...

читати далі
Відварна тріска

Відварна тріска

З кожним днем ​​все більше людей дотримуються здорового харчування. Ця тенденція радує. сподіваюся, і я коли-небудь до цього прийду, але поки не виходить. Відварна тріска - поки все, на що я здатна. опис приготування: Але це не означає, що я не знаю корисних рецептів. Я їх роблю, причому досит...

читати далі
Різотто і тріска

Різотто і тріска

Який найчастіший класичний гарнір до риби? правильно, Мал. Але це не означає, що вам необхідно лише його зварити. Є різні варіації гарнірів на основі це крупи. Ця одна з кращих. Читайте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати різотто і тріску. Блюдо достойно ресторанного меню. по...

читати далі