Тріска тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Риба має дуже велике значення в щоденному раціоні людини. У ній є безліч корисних унікальних мікроелементів, які підтримують нашу нормальну діяльність. Спробуйте таку тріску.
Як приготувати тріску тушковану:
1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.
2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.
3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.
4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.
5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. Після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!
- Гарячкові файл - 850 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сіль - 20 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
1. На дно мультиварки, змащене маслом, викладіть частина нарізаного півкільцями цибулі.
2. Половину порізаного на шматочки рибного філе викладіть на цибулю. Посоліть і поперчіть шар риби.
3. Поверх риби знову викладіть нарізану цибулю.
4. Викладайте другу половину риби, приправити сіллю, поперчіть, накрийте залишилися цибулею і додайте лавровий лист, а також шматочки вершкового масла.
5. Рибу тушкуйте півгодини в режимі «Запікання» із закритою кришкою. Після 10 хвилин протушкувати рибу з відритої кришкою в режимі «Мультіповар» при 100 градусах. Таким чином зайва волога випарується, а соус соус стане густішим. Тушкована тріска готова!