Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - це дуже смачний і ситний пиріг, який готується дуже легко і швидко! Французька кухня, хоча інгредієнти досить звичні і російській людині.
Приготуйте приголомшливий Лоранскій пиріг. Спочатку замісіть тісто з вершкового масла, яйця, води, борошна і солі. Покладіть його в холодильник на півгодини, а за цей час підготуйте начинку. Обсмажте цибулю з грибами, відвареним курячим філе і брокколі. Викладіть начинку на розкачане тісто, залийте пиріг сумішшю яєць, вершків, тертого сиру і мускату. Запечіть в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 100 грам
- Брокколі - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Холодна вода - 3 Ст. Ложки
- Мелений мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
З'єднайте вершкове масло, одне яйце, воду, борошно і дрібку солі. Замісити тісто і помістіть його в холодильник на півгодини.
Подрібніть і обсмажте на олії цибулю.
Додайте до цибулі порізані гриби, хвилин через 10 шматочки відвареного філе і брокколі. Смажте ще 10 хвилин, приправити сіллю. Готову начинку охолодіть.
Для заливки злегка збийте 2 яйця, додайте вершки, тертий сир і мускат. Перемішайте.
Тісто розкачати і помістіть в форму. Зверху викладіть начинку і вилийте заливку. Запечіть в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах.