Рецепт Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі фото

Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - це дуже смачний і ситний пиріг, який готується дуже легко і швидко! Французька кухня, хоча інгредієнти досить звичні і російській людині.

Приготуйте приголомшливий Лоранскій пиріг. Спочатку замісіть тісто з вершкового масла, яйця, води, борошна і солі. Покладіть його в холодильник на півгодини, а за цей час підготуйте начинку. Обсмажте цибулю з грибами, відвареним курячим філе і брокколі. Викладіть начинку на розкачане тісто, залийте пиріг сумішшю яєць, вершків, тертого сиру і мускату. Запечіть в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!

  • Борошно - 200 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Сир - 150 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Холодна вода - 3 Ст. Ложки
  • Мелений мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - фото крок 1
З'єднайте вершкове масло, одне яйце, воду, борошно і дрібку солі. Замісити тісто і помістіть його в холодильник на півгодини.
лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - фото крок 2
Подрібніть і обсмажте на олії цибулю.
лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - фото крок 3
Додайте до цибулі порізані гриби, хвилин через 10 шматочки відвареного філе і брокколі. Смажте ще 10 хвилин, приправити сіллю. Готову начинку охолодіть.
лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - фото крок 4
Для заливки злегка збийте 2 яйця, додайте вершки, тертий сир і мускат. Перемішайте.
лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі - фото крок 5
Тісто розкачати і помістіть в форму. Зверху викладіть начинку і вилийте заливку. Запечіть в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти