Лоранскій пиріг з куркою і грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом Лоранская пирога з куркою і грибами в мультиварці. Виходить неймовірно соковитий, ніжний і ароматний пиріг, який ще й готується дуже просто!
Хочу з вами поділитися простим рецептом Лоранская пирога з куркою і грибами в мультиварці. Він виходить досить ситним, так що цілком зможе замінити собою повноцінний сімейний обід або вечерю. Ось тільки готуйтеся до того, що за останній шматочок буде війна - аж надто цей пиріг смачний! Спробуйте, не пошкодуєте!
- Куряча грудка - 1 штука
- Яйце - 3 штуки(1 шт. - в тісто, 2 шт. - для заливки )
- Цибуля - 2 штуки
- Гриби - 300 грам
- Борошно - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 200 грам (або крем)
- Вода холодна - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Масло кімнатної температури нарізаємо ножем, мука харчування, одне яйце і воду. Солимо до смаку, вимішуємо до однорідності і відправимо поки в холодильник.
2. Курку відварити і остудити, а гриби обсмажити на олії. Коли рідина з грибів піде - цибуля харчування, обсмажити все разом.
3. Тепер дістаємо тісто, розгортаємо його за розміром мультиварки, викладаємо, формуючи бортики. Обсмажені гриби і відварну курку - сюди ж. Спеції - за смаком.
4. Зробимо заливку - збиваємо яйця зі сметаною і спеціями до однорідності. Заливаємо начинку зверху, закриваємо мультиварку кришкою і в режимі "випічка" тримаємо годину, а потім - ще півгодини (якщо буде сируватий).
5. Дайте йому охолонути в мультиварці, а потім вже він легко з неї "вислизне" . Смачного!