Рецепт Картопля з куркою і грибами в мультиварці фото

Картопля з куркою і грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопля з куркою і грибами в мультиварці може стати вашим улюбленим рецептом. А все тому, що готується страва дуже просто, виходить завжди дуже смачним і ситним. Обов'язково приготуйте його!

Щоб приготувати смачну страву, зовсім не обов'язково витрачати багато часу і зусиль на це. Ви можете використовувати мультиварку, яка істотно спрощує процес приготування. Стандартне і класичне поєднання картоплі, курки і грибів завжди вважалося безпрограшним варіантом. Щоб дізнатися, як приготувати картоплю з куркою і грибами в мультиварці, читайте цей рецепт.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Лісіцкі - 100 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Лук-пориста - 60 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1/2 склянки
картопля з куркою і грибами в мультиварці - фото крок 1
У мультиварку влийте рослинне масло (краще оливкова). Розігрійте його. Тим часом промийте та висушіть куряче філе, приберіть з нього плівки і поріжте кубиками. Обсмажте філе на олії до золотистого кольору.
картопля з куркою і грибами в мультиварці - фото крок 2
Гриби замочити в холодній воді, ретельно їх промийте і почистіть. Обсушити і додайте до курки цілком, якщо грибочки дрібні. Замість лисичок можна цілком використовувати звичайні печериці.
картопля з куркою і грибами в мультиварці - фото крок 3
Зелена цибуля вимийте під проточною водою, обсушити і наріжте його кільцями діаметром близько полусантіметра. Потім викладіть цибулю-порей в чашу мультиварки.
картопля з куркою і грибами в мультиварці - фото крок 4
Тепер настала черга картоплі. Його слід очистити від шкірки, вимити і нарізати кубиками або часточками досить крупно. Викладіть картоплю до решти інгредієнтів.
картопля з куркою і грибами в мультиварці - фото крок 5
Посоліть все інгредієнти, ретельно їх перемішайте. Залийте водою і поставте в режим гасіння. Готуйте страву тридцять-сорок хвилин.

Схожі рецепти