Смажена картопля з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопля в мультиварці виходить хрусткою і золотистою. А якщо додати гриби, то вийде не блюдо, а свято. Це і самостійне блюдо і відмінний гарнір до м'яса або риби.
Що може бути простіше, ніж посмажити картоплю? Давайте це зробимо в мультиварці. Золотистий картопля з грибами посипте нарізаною зеленню петрушки або кропу і подавайте на гарнір або як самостійну страву зі свіжими овочами і соліннями.
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 150 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Візьміть інгредієнти для приготування смаженої картоплі з грибами.
Картопля очистіть, помийте і наріжте довільно. Я нарізала соломкою. Обсушити паперовим рушником.
Печериці очистіть і наріжте.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
У чашу мультиварки налийте олію і добре нагрійте його в режимі "жарка" . Викладіть картоплю.
Обсмажте картоплю, не закриваючи кришку мультиварки, до золотистої скоринки.
Додайте нарізану цибулю.
І нарізані гриби. Додати сіль за смаком.
Накрийте кришку і готуйте картоплю з грибами ще 10 хвилин в режимі "випічка" .
Картопля з грибами в мультиварці готова. Можна подавати до столу.