Картопля з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Добре приготовлена картопелька порадує кожного. Пропоную Вашій увазі простий рецепт картоплі з грибами в мультиварці. Прекрасне самостійне блюдо без м'яса - повноцінне і ситне.
Рецепт приготування картоплі з грибами в мультиварці відрізняється незвичайною простотою - ну взагалі не потрібно нічого вміти, щоб приготувати. Мультиварка зробить за вас всю роботу, вам не доведеться довго стояти біля плити. Поки блюдо готується, ви можете зайнятися своїми справами. Блюдо прекрасно поєднується зі свіжими овочами або квашеною капустою. Удачі в приготуванні!
- Картопля - 600 грам
- Гриби - 500 грам (печериці або білі)
- Паприка - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Вершки - 100 мілілітрів
- Зелень - 30 грам
- Вода - 50 мілілітрів
Картопля моєму, чистим, ріжемо на невеликі шматки.
Лук очистити від шкірки, помити і нарізати на невеликі кубики.
Гриби слід замочити у воді на півгодини, для того щоб відійшла вся грязь. Знімаємо шкірку і нарізаємо. Можна навпіл, можна часточками. Залежить від розміру грибів.
Включаємо мультиварку: слід вибрати режим «Випічка», виставити час 40 хв. Налити в контейнер масло, дати йому нагрітися. Обсмажити цибулю і гриб до золотистої скоринки.
Додаємо нарізані картоплю і паприку. Сіль, перець, спеції за смаком. Заливаємо все вершками і водою. Закриваємо кришкою.
Як мультиварка вимкнеться - додаємо дрібно нарізану зелень. Закриваємо кришкою і даємо страві потомитися хвилин 15, просочитися ароматами.