Картопля зі свининою і грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом картоплі зі свининою і грибами в мультиварці. Смачна страва для всієї родини, яке нікого не зможе залишити байдужим. Виглядає гарно, готується легко, і з'їдається миттю!
Пропоную вам ознайомитися з моїм легким рецептом і дізнатися, як приготувати картоплю зі свининою і грибами в мультиварці. Це дуже смачне і ситне блюдо з чудовим грибним ароматом, ситної картопелькою і приємним м'ясним смаком - але ж м'ясо всьому голова! Спробуйте, не пошкодуєте!
- Свинина - 1 кілограм (бажано філе з мінімумом жиру і жив)
- Картопля - 600 грам
- Печериці - 400 грам
- Бульйон - 750 грам (можна замінити водою)
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 1 штука (велика)
- Крем - 1 За смаком
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - 30 грам
1. На розтопленому вершковому маслі обсмажити подрібнені гриби і цибулю. Можна на сковороді, можна відразу в мультиварці в режимі "жарка" . Якщо готували на сковороді, перекладаємо суміш в чашу мультиварки разом із залишками масла. Далі - шар картоплі. Спеції - за смаком. Я посипала сиром і в режимі "гасіння" почекала 15 хвилин, щоб він злегка розтанув, а картопля була м'якше.
2. Поверх сиру викладаємо шар м'яса. Спеції - за смаком. Заливаємо бульйоном, але так. Щоб він не доходив поки до верху м'яса.
3. Тепер - шар залишився картоплі. Трохи солимо його, заливаємо сметаною і бульйоном. В режимі "гасіння" виставимо таймер на дві години.
4. Ось таке блюдо маємо в підсумку! Нехай трохи охолоне, а потім дістаємо з чаші мультиварки, нарізаємо і подаємо!