Картопля зі свининою і грибами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще поєднання картоплі з гібамі і м'ясом. Це люблять багато. Пропоную вам узанть, як приготувати картоплю зі свининою і грибами на сковороді. Просто і дуже смачно. Спробуйте!
Хочете зробити просте друга страва, яке сподобається всій вашій родині і гостям? Тоді беріть на озброєння цей рецепт і готуйте смачну картопельку з грибами і м'ясом. Всього година часу - і на вашому столі буде ситне і ароматне блюдо для вечері або обіду.
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Цибуля - 1 штука (велика)
- Гриби - 300 грам (опеньки або інші)
- Сіль, перець - За смаком
- Приправи - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Свинину миємо й обсушуємо. Потім ріжемо її некпурнимі шматочками і відправляємо в сковороду обсмажувати в олії на сильному вогні хвилин 5.
Гриби миємо і відправляємо на сковороду до м'яса. У мене були заморожені опеньки. Я їх попередньо не розморожувати.
Поки смажаться гриби з м'ясом, ріжемо дрібними кубиками картоплю. Цибулю чистимо і теж подрібнюємо.
Викладаємо цибулю з картоплею в сковороду, солимо і перчимо до смаку. Добре все перемегіваем і накриваємо кришкою. Готуємо, поки картопля не стане м'яким.
Подаємо страву гарячою. За бажанням можна присипати його свіжою зеленню. Добре сюди підійде кріп.