Тушкована картопля зі свининою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Буває так, що є можливість приготувати вечерю тільки на відкритому вогні: на сковороді або в казанку. Ось тут на допомогу приходить рецепт, як приготувати тушковану картоплю зі свининою на сковороді.
Опис приготування:
Страва, яке ніколи не вдарить по вашому бюджету, адже використовуються найпростіші інгредієнти, які завжди під рукою. М'ясо, тушковане в томатній пасті, виходить особливо ніжним. У прикуску з основною стравою можна подати який-небудь салат зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Картопля - 800 грам
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - 1 За смаком
Ріжемо м'ясо кубиками. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо свинину смажитися.
Як тільки випарується рідина, виділяється м'ясом, додаємо подрібнену ріпчасту цибулю. roza_ker 5 хвилин, постійно помішуючи.
Кладемо томатну пасту. Готуємо ще 5 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
Вливаємо гарячу воду, щоб практично покрити м'ясо. tusim 30 хвилин під кришкою.
Також закладаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, солимо і перчимо. Тушкуємо хвилин 25 до м'якості картоплі.
Для 5 хвилин до готовності посипаємо блюдо подрібненою зеленню.
Смачного!