Тушкована картопля зі свининою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Буває так, що є можливість приготувати вечерю тільки на відкритому вогні: на сковороді або в казанку. Ось тут на допомогу приходить рецепт, як приготувати тушковану картоплю зі свининою на сковороді.
Страва, яке ніколи не вдарить по вашому бюджету, адже використовуються найпростіші інгредієнти, які завжди під рукою. М'ясо, тушковане в томатній пасті, виходить особливо ніжним. У прикуску з основною стравою можна подати який-небудь салат зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Картопля - 800 грам
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - 1 За смаком
Ріжемо м'ясо кубиками. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо свинину смажитися.
Як тільки випарується рідина, виділяється м'ясом, додаємо подрібнену ріпчасту цибулю. roza_ker 5 хвилин, постійно помішуючи.
Кладемо томатну пасту. Готуємо ще 5 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
Вливаємо гарячу воду, щоб практично покрити м'ясо. tusim 30 хвилин під кришкою.
Також закладаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, солимо і перчимо. Тушкуємо хвилин 25 до м'якості картоплі.
Для 5 хвилин до готовності посипаємо блюдо подрібненою зеленню.
Смачного!