Картопля зі свининою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
У кожного є свій рецепт приготування картоплі зі свининою на сковороді. Ось і я відкрив для себе недавно дивовижний рецепт. Вишуканість і пікантність - ось слова, які характеризують блюдо.
Сьогодні ми будемо готувати просте в приготуванні блюдо - картопля зі свининою на сковороді. Пікантність і насиченість цієї страви надають соєвий соус і кунжутне насіння. А завдяки моєму детальному рецептом, ви зможете приготувати найсмачніший картопля зі свининою. Отже, приступимо до приготування.
1. Готуємо м'ясо для обсмажування. Промиваємо його під проточною водою і обсушуємо, потім ріжемо свинину на невеликі шматочки.
2. Картопля почистимо і поріжемо. Нарізаємо так, як вам більше подобається. Мені більше подобається кубиками.
3. Цибулю дрібно порубати, а часник подрібніть за допомогою преса.
4. Викладіть м'ясо на добре розігріту сковороду з оливковою олією, і
Ось тепер не забудьте м'ясо посолити.
5. Коли шматочки свинини зарумянятся, ми додамо зелений лук, часник і соєвий соус.
6. Коли м'ясо буде майже готове, додайте картоплю,
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на маленькому вогні.
7. Слідкуйте, щоб не пригорає, але і часто не заглядайте,
А то картопля перетвориться в варений.
8. За кілька хвилин до закінчення смаження кришку прибираємо і солимо все блюдо за смаком.
9. Коли картопля буде готовий, додайте кунжутне насіння і перемішайте.
Усе, наше блюдо готово. Викладаємо на тарілку і тішимо наших близьким прекрасним вечерею. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Кунжутне насіння - 5 грам (невелика щіпка)
- Перо зеленої цибулі - 3 штуки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок (можна замінити рослинним)
1. Готуємо м'ясо для обсмажування. Промиваємо його під проточною водою і обсушуємо, потім ріжемо свинину на невеликі шматочки.
2. Картопля почистимо і поріжемо. Нарізаємо так, як вам більше подобається. Мені більше подобається кубиками.
3. Цибулю дрібно порубати, а часник подрібніть за допомогою преса.
4. Викладіть м'ясо на добре розігріту сковороду з оливковою олією, і
Ось тепер не забудьте м'ясо посолити.
5. Коли шматочки свинини зарумянятся, ми додамо зелений лук, часник і соєвий соус.
6. Коли м'ясо буде майже готове, додайте картоплю,
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на маленькому вогні.
7. Слідкуйте, щоб не пригорає, але і часто не заглядайте,
А то картопля перетвориться в варений.
8. За кілька хвилин до закінчення смаження кришку прибираємо і солимо все блюдо за смаком.
9. Коли картопля буде готовий, додайте кунжутне насіння і перемішайте.
Усе, наше блюдо готово. Викладаємо на тарілку і тішимо наших близьким прекрасним вечерею. Смачного!