Макарони зі свининою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ідей для обіду або вечері катастрофічно не вистачає, то пропоную вам на замітку відмінну і зовсім нескладну в процесі ідею. Ніжне і соковите м'ясо з пастою - чудове блюдо для дітей і дорослих.
Хочу запропонувати вам відмінний варіант, як приготувати макарони зі свининою на сковороді. Особливий аромат страві додає кориця, а пікантну родзинку - горішки. Навіть для дітей не бійтеся додавати вино, адже алкоголь в процесі випарується, а м'ясо буде неймовірно смачним. В даному випадку використовується домашня паста, але можна взяти і будь-які макарони з магазину.
- Свинина - 500 грам
- Томатний соус - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Червоне сухе вино - 1 Склянка
- Паличка кориці - 1 штука
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Макарони - 800 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Горіхи - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.
2. Розігрійте на сковороді з високими бортами рослинне масло. Викладіть цибулю. Додайте лавровий лист і корицю. Смажте на середньому вогні 3 хвилини, помішуючи.
3. Свинину вимийте, обсушити і наріжте середніми кубиками.
4. Викладіть м'ясо на сковороду. Смажте хвилин 5-7 на сильному вогні.
5. Приберіть вогонь до середнього, злиття вино.
6. Додайте за смаком сіль і перець.
7. Викладіть томатний соус і подрібнену петрушку на сковороду. На середньому вогні млоїте свинину до м'якості.
8. При бажанні готове м'ясо можна акуратно дістати з сковороди і дрібно нарізати.
9. У підсоленій воді відваріть до готовності макарони.
10. Після відкиньте на друшляк, а коли вода стече, перекладіть на сковороду до м'яса.
11. Натріть на тертці сир і подрібніть горішки. Подавайте до столу страву, присипавши сиром і горіхами.
Смачного!
Смачного!