Картопля зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований рецепт картоплі зі свининою і грибами отриманий в результаті об'єднання зелені, приправ, картоплі, свинини і грибів. Блюдо дуже поживно, воно добре впишеться в скарбничку ваших рецептів.
Поєднання продуктів, використане для приготування, не може залишити байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Продукти укладаються послідовно шарами, в процесі приготування просочуються запахами і соками. Виходить незвичайне кулінарне диво.
Дивіться, як приготувати картоплю зі свининою і грибами.
- Свинина без кісточки - 800 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Печериці - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Базилік - За смаком
- Бульйон - 150 мілілітрів
- Рубана зелень - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Перед тим, як готувати картоплю зі свининою і грибами, необхідно замаринувати м'ясо і залишити на 8 годин. Маринад приготуйте, змішавши в рівних частинах трохи соєвого соусу, коньяку, бальзамічного оцту, додайте мускатний горіх. Посмажте м'ясо на рослинному маслі.
2. Потріть моркву на тертці. Поріжте цибулю півкільцями. Картоплю порізати на тонкі часточки.
2. Потріть моркву на тертці. Поріжте цибулю півкільцями. Картоплю порізати на тонкі часточки.
4. Зверху картоплі розташуйте порізані гриби.
5. Прикрийте все другою частиною картоплі. Вставити м'ясо. Додати сіль, поперчіть, посипте базиліком. Змішайте бульйон і жир, в якому смажилося м'ясо. Залийте продукти.
6. Ретельно загорніть спекотне в фольгу. Запікайте в духовці, нагрітої до 200 З, протягом години. Для того щоб додати страві красивий вигляд, розріжте фольгу і ще 15 хвилин готуйте в духовці до золотистої скоринки.
7. Блюдо готово. Акуратно викладіть гаряче на велике блюдо і подавайте.