Картопля зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати картоплю зі свининою в мультиварці. Дуже смачне печеня виходить, соковита свинина і смачна картопля, все готується просто. Рекомендую записати!
М'ясо з картоплею - це самий смачний і простий обід, який тільки можна побажати. Для приготування картоплі зі свининою в мультиварці раджу взяти жовту картоплю - вона розварюється краще, та й спекотне вийде більш густим. Свинину я беру не надто жирну. Додаю ще гарбуз (якщо є можливість її придбати), виходить дуже оригінально і смачно. Але це на любителя.
- Свинина - 300 грам
- Гарбуз - 400-500 грам (по бажанню)
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Підготуйте всі інгредієнти. М'ясо порізати кубиками, гарбуз - великими кубиками. Цибуля, морквину, картоплю ріжемо крупно. Часник порубати дрібно, але не дуже.
У чашу мультиварки налийте трохи олії, обсмажити цибулю і моркву в режимі "жарка" або "випічка" хвилин 5-10.
Поки обсмажуються цибулю з морквою, ви можете на сковороді обсмажити свинину, щоб заощадити час. На сильному вогні в маслі обсмажте м'ясо з усіх боків (теж хвилин 5-10). Може, якщо не поспішайте, обсмажити в мультиварці (тільки робити це краще без овочів).
Обсмажене м'ясо перекладіть в мультиварку до цибулі і моркві. Увімкніть режим "гасіння" в годину, влийте приблизно стакан води (можна використовувати овочевий бульйон), щоб покривала м'ясо.
Через 30 хвилин додайте картоплю і гарбуз.
Через 30 хвилин додайте картоплю і гарбуз.
Гасіть при закритій кришці до звукового сигналу.
Гарбуз може стати дуже м'якою і перетворитися в пюре.
Готову картоплю зі свининою в мультиварці можете подавати з овочами. Смачного!
Гарбуз може стати дуже м'якою і перетворитися в пюре.
Готову картоплю зі свининою в мультиварці можете подавати з овочами. Смачного!