Тушкована картопля з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для тушкованої картоплі з грибами підійдуть будь-які гриби швидкого приготування, наприклад, печериці або глива. Як свіжі, так і морожені, НЕ крупно нарізані гриби. Приступимо.
Приготуйте на вечерю тушковану картоплю з грибами в мультиварці. До них подайте малосолоні огірочки і сметану.
- Картопля - 600 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Гриби у мене вже готові, розморожувати не потрібно.
2. Митий очищену цибулю ріжемо півкільцями.
3. У каструлю мультиварки наливаємо масло, кладемо гриби і цибулю, сіль, смажимо в режимі "підігрів" 10 хвилин.
4. Готово.
5. Картопля очищаємо і ріжемо шматочками.
6. До грибів додаємо картоплю, сіль, спеції, трохи водички. Перемішуємо. Включаємо режим "гасіння" або режим "плов", час - 40 хвилин.
7. Тушкована картопля з грибами готова. При подачі прикрасити зеленню. Приємного!