Тушкована картопля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше і смачно блюдо для тих, хто поститься. Гриби прекрасно замінять м'ясо.
Візьміть свіжі або заморожені печериці, з цими грибами картопля найсмачніше і готуються вони дуже швидко.
- Печериці - 300-400 грам
- Картопля - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
1. Приготуємо продукти. Якщо гриби свіжі, ретельно вимийте, обсушити і порізати слайсами.
2. Подрібнюємо цибулю.
3. Обсмажуємо цибулю з грибами на рафінованій олії до напівготовності.
4. Моєму картопля, знімаємо шкірку.
5. Картоплю ріжемо шматочками.
6. Додаємо картоплю, часник, спеції, сіль, перемішуємо.
7. Наливаємо трішки води і тушкуємо картоплю з грибами 30-35 хвилин.
8. Готову страву прикрашаємо свіжою петрушкою. Приємного!