Рецепт Картопля, тушкована з м'ясом і грибами фото

Картопля, тушкована з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це популярне блюдо, рецепт приготування якого дуже простий. З цим впорається навіть починаюча господиня. Блюдо прекрасно підходить і до обіду, і на вечерю. Особливо його оцінять чоловіки.

Це смачне і дуже ситне блюдо, яке найбільше подобається чоловікам: і готувати, і їсти:) У цій страві можна поєднати два (і перше, і друге), всього лише збільшивши кількість води. Час готування страви залежить від м'яса. Свинина і курка готуються швидше, ніж яловичина. За допомогою цього простого рецепту приготування тушкованої картоплі з м'ясом і грибами ви легко приготуєте обід або вечерю. Смачного!

  • М'ясо - 600-700 грам (будь-який)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Гриби - 300 грам (будь-які)
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чеснк - 2-3 зубчиків
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 1
Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо і то, і інше невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді з ложкою рослинного масла.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 2
Чистим картошку, миємо й нарізаємо її кубиками середнього розміру. Викладаємо в каструлю, туди ж відправляємо обсмажені цибулю і моркву.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 3
М'ясо миємо й нарізаємо, як вам подобається: можна тонкими смужками, можна невеликими кубиками. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до рум'яної скоринки.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 4
Гриби чистимо, моєму, нарізаємо і відправляємо в каструлю до картоплі.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 5
Тепер додаємо обсмажене м'ясо.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 6
Наливаємо воду (близько 1 L). Додаємо спеції: сіль, перець, перець і куркума. Перемішуємо. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімального. Тушкуємо хвилин 40-50.
картопля, тушкована з м'ясом і грибами - фото крок 7
А тепер додамо подрібнений часник і лавровий лист. Пробуємо блюдо. Якщо треба, поставка солі. Тушкуємо ще хвилин 5-10.

Схожі рецепти