Тушкована картопля з м'ясом в казані
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо - це завжди ситно, а в поєднанні з картоплею - ще і неймовірно смачно і подвійно ситно. Таке блюдо збере всю родину за столом на вечерю, це я вам гарантую! Приступаємо до готування.
Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом в казані, я описала нижче. Ця страва просто готується, головне - трохи запастися терпінням. Порцій виходить багато. Смак відмінний і знайомий усім. Приступимо до приготування чудового блюда.
- Свинина - 700 грам
- Картопля середній - 12 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Соняшникова олія - 40 грам
- Спеції - За смаком
В казані розігріваємо олію. Ріжемо м'ясо на шматочки, солимо і кладемо в казан.
Нарізаємо цибулю. Даємо м'ясу згасити хвилин 10, потім додаємо цибулю.
Чистимо і ріжемо картоплю на кубики. Висипаємо їх до решти інгредієнтів.
Тушкуємо все разом 5 хвилин, потім додаємо воду. Робимо вогонь тихіше, закриваємо кришкою. Через 20 хвилин солимо і перчимо. Можна прикрасити зеленню. Тушкуємо ще 10 хвилин. Блюдо готово!