Картопля з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Всі продукти, які я використовую в цій страві, мої улюблені. Розповідаю, як приготувати картоплю з грибами і куркою - одне з моїх найулюбленіших страв, яке я готую навіть на свято.
Картопля з грибами і куркою розкладаємо на порційні тарілочки і подаємо, прикрасивши зеленню або зі свіжими овочами. Блюдо виходить ніжним і соковитим, з красивою сирною скоринкою. Як на мене, на не дуже урочистий святковий стіл таку страву можна подавати запросто - дуже красиво і смачно. Отже, розповідаю як приготувати картоплю з грибами і куркою - страва, яке точно увійшло б в десятку моїх найулюбленіших!
- Картопля - 1-1, 5 кілограма
- Куряче філе - 2 частини
- Гриби - 500 грам
- Майонез - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Картоплю помити, почистити і зварити до готовності з лавровим листом і сіллю. Головне не переварити.
Поки картопля вариться, посмажити гриби з цибулею на олії, посолити за смаком.
Куряче філе також порізати на шматочки і обсмажити на рослинному маслі.
У форму для запікання шарами викласти картоплю, гриби і курку.
Все добре змастити майонезом, не шкодуючи його.
Натерти на тертці сир і посипати зверху.
Поставити форму в духовку розігріту до 180-200 градусів на 30 хвилин. Готово!