Лоранскій пиріг
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите італійську випічку? Особисто я - просто обожнюю! Тому розповім вам, як приготувати Лоранскій пиріг. Сама навчилася і вас навчу. Смачно, ситно і готується просто. Чи не рецепт - мрія!
Розповім сьогодні, як приготувати Лоранскій пиріг в домашніх умовах. Чесно скажу - встояти перед таким блюдо ну просто нереально, так що, якщо ви сидите на дієті і наївно вважаєте, що з'їсте всього лише один шматочок - немає, це не те блюдо. Смачно і дуже ароматно!
- Борошно - 400 грам
- Кефір - 120 грам
- Масло рослинне - 120 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Куряча грудка - 150 грам
- Помідори - 200 грам
- Сир твердий - 80 грам
- Йогурт - 120 грам
- Яйця - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Приготуйте тісто-основу. Змішайте яйце, кефір і масло, потім порціями введіть борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто і відправте в холодильник на 30 хвилин в холодильник.
2. Займемося начинкою. Помийте і наріжте баклажан, посипте рясно сіллю і залиште - так піде зайва гіркота. Курку розморозити, наріжте маленькими шматочками і обсмажте зі спеціями. Цибулю і перець помийте, почистіть і наріжте. Баклажани промийте від солі і додайте до інших овочів. Обсмажте все разом до готовності перців. Перемішайте курку та овочі - начинка готова!
3. Приготуємо заливку. Решта яйця збийте з йогуртом і тертим на дрібній тертці сиром. Спеції - за смаком.
4. Охолоджене тісто розкачати і розподіліть по формі, формуючи високі бортики.
5. Викладіть начинку, залийте сирною сумішшю і прикрасьте зверху томатами.
6. Випікайте пиріг приблизно годину при 180 градусах, поки не зарум'яниться верхівка. Смачного!