Рецепт Лоранскій пиріг фото

Лоранскій пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви любите італійську випічку? Особисто я - просто обожнюю! Тому розповім вам, як приготувати Лоранскій пиріг. Сама навчилася і вас навчу. Смачно, ситно і готується просто. Чи не рецепт - мрія!

Опис приготування:

Розповім сьогодні, як приготувати Лоранскій пиріг в домашніх умовах. Чесно скажу - встояти перед таким блюдо ну просто нереально, так що, якщо ви сидите на дієті і наївно вважаєте, що з'їсте всього лише один шматочок - немає, це не те блюдо. Смачно і дуже ароматно!

  • Борошно - 400 грам
  • Кефір - 120 грам
  • Масло рослинне - 120 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Куряча грудка - 150 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Сир твердий - 80 грам
  • Йогурт - 120 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
лоранскій пиріг - фото крок 1
1. Приготуйте тісто-основу. Змішайте яйце, кефір і масло, потім порціями введіть борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто і відправте в холодильник на 30 хвилин в холодильник.
лоранскій пиріг - фото крок 2
2. Займемося начинкою. Помийте і наріжте баклажан, посипте рясно сіллю і залиште - так піде зайва гіркота. Курку розморозити, наріжте маленькими шматочками і обсмажте зі спеціями. Цибулю і перець помийте, почистіть і наріжте. Баклажани промийте від солі і додайте до інших овочів. Обсмажте все разом до готовності перців. Перемішайте курку та овочі - начинка готова!
лоранскій пиріг - фото крок 3
3. Приготуємо заливку. Решта яйця збийте з йогуртом і тертим на дрібній тертці сиром. Спеції - за смаком.
лоранскій пиріг - фото крок 4
4. Охолоджене тісто розкачати і розподіліть по формі, формуючи високі бортики.
лоранскій пиріг - фото крок 5
5. Викладіть начинку, залийте сирною сумішшю і прикрасьте зверху томатами.
лоранскій пиріг - фото крок 6
6. Випікайте пиріг приблизно годину при 180 градусах, поки не зарум'яниться верхівка. Смачного!

Схожі рецепти