Борщ з бадиллям холодний
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям холодних супів! Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ з бадиллям холодний. Смак цього супчика не зможе залишити байдужим нікого. Приступаємо до його приготування
Тепер і ви знаєте рецепт приготування унікального, смачного супу свекольника з бадиллям. Суп виходить дуже свіжим, корисним і смачним. Завдяки унікальному поєднанню всіх інгредієнтів його смак буде неповторним. Обов'язково випробуйте рецепт дому та діліться враженнями
- Буряк молода з бадиллям - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква, огірок - по 1 штук
- Редис - 3-4 штук
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Яйця перепиляною - 4-6 штук (по 2 на одну порцію )
- Варена ковбаса - 100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, цукор, крем - За смаком
Починаємо приготування холодного борщу з того, що промиваємо гарненько основний інгредієнт.
Тепер відділяємо буряк від стебел, бадилля і сміття.
Листя буряка прибираємо в пакет і в холодильник.
Стебла нарізаємо тоненькою соломкою. Саме такими шматочками ми будемо нарізати інші інгредієнти.
Картопля очищаємо і гарненько промиваємо під водою, потім нарізаємо соломкою.
У каструлю набираємо воду і ставимо її на вогонь. Доводимо до кипіння і додаємо в неї нарізану картоплю і стебла буряків. Варимо до готовності.
Тим часом нарізаємо тонкою соломкою моркву і обсмажуємо її на сковороді на оливковій олії до золотистої скоринки.
Буряк нарізаємо соломкою і відправляємо на сковороду разом з лимонним соком і оливковою олією. Тушкуємо буряк до м'якості.
Тепер додаємо буряк в суп і варимо все 5 хвилин. Даємо супу охолонути.
Огірок і ковбасу нарізаємо соломкою, а редис - тонкими кружечками. Додаємо ці інгредієнти в суп і ставимо все в холодильник на кілька годин.
Відварюємо перепиляною яйця, бадилля дрібно нарізаємо. Викладаємо суп на тарілку, прикрашаємо його яйцями, бадиллям і сметаною. Смачного!