Рецепт Борщ з бадиллям холодний фото

Борщ з бадиллям холодний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Картопля , Яйця , Морква , Перепелині яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Борщ , Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Привіт всім любителям холодних супів! Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ з бадиллям холодний. Смак цього супчика не зможе залишити байдужим нікого. Приступаємо до його приготування

Опис приготування:

Тепер і ви знаєте рецепт приготування унікального, смачного супу свекольника з бадиллям. Суп виходить дуже свіжим, корисним і смачним. Завдяки унікальному поєднанню всіх інгредієнтів його смак буде неповторним. Обов'язково випробуйте рецепт дому та діліться враженнями

  • Буряк молода з бадиллям - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква, огірок - по 1 штук
  • Редис - 3-4 штук
  • Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
  • Яйця перепиляною - 4-6 штук (по 2 на одну порцію )
  • Варена ковбаса - 100 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, цукор, крем - За смаком
борщ з бадиллям холодний - фото крок 1
Починаємо приготування холодного борщу з того, що промиваємо гарненько основний інгредієнт.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 2
Тепер відділяємо буряк від стебел, бадилля і сміття.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 3
Листя буряка прибираємо в пакет і в холодильник.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 4
Стебла нарізаємо тоненькою соломкою. Саме такими шматочками ми будемо нарізати інші інгредієнти.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 5
Картопля очищаємо і гарненько промиваємо під водою, потім нарізаємо соломкою.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 6
У каструлю набираємо воду і ставимо її на вогонь. Доводимо до кипіння і додаємо в неї нарізану картоплю і стебла буряків. Варимо до готовності.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 7
Тим часом нарізаємо тонкою соломкою моркву і обсмажуємо її на сковороді на оливковій олії до золотистої скоринки.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 8
Буряк нарізаємо соломкою і відправляємо на сковороду разом з лимонним соком і оливковою олією. Тушкуємо буряк до м'якості.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 9
Тепер додаємо буряк в суп і варимо все 5 хвилин. Даємо супу охолонути.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 10
Огірок і ковбасу нарізаємо соломкою, а редис - тонкими кружечками. Додаємо ці інгредієнти в суп і ставимо все в холодильник на кілька годин.
борщ з бадиллям холодний - фото крок 11
Відварюємо перепиляною яйця, бадилля дрібно нарізаємо. Викладаємо суп на тарілку, прикрашаємо його яйцями, бадиллям і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти