Рецепт Борщ з бадиллям (гарячий) фото

Борщ з бадиллям (гарячий)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі
Пісні страви
На обід , Літні
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дізнавшись рецепт цього польського супу, поспішаю поділитися, як правильно приготувати борщ з бадиллям, гарячий. Найкраще для цього супу зварити заздалегідь свіжий бульйон з м'ясом на кісточках.

Опис приготування:

Подати борщ з бадиллям можна гарячим, теплим або холодним. Сметану можна додати прямо в каструлю теплого супу, попередньо змішавши з невеликою кількістю бульйону, або подати окремо до столу.

  • Буряк молода з бадиллям - 1 пучок
  • М'ясо на кісточках (свинина, яловичина) - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 130 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Насіння кропу - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Оцет яблучний - 3-4 Ст. Ложок
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Крем - 100 грам (для подачі)
  • Кріп свіжий - 0, 5 пучка (для подачі)
1
Відріжте бадилля від бульб буряка і відкладіть поки в сторону.
2
Буряк ретельно промийте під холодною проточною водою, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності.
3
Дайте буряку трохи охолонути, чистий, натріть на крупній тертці і відкладіть поки в сторону.
4
Варимо м'ясний бульйон: посоліть м’ясо на кістках, поперчіть і обсмажте до коричневого кольору в казанку або утятніце в невеликій кількості вершкового масла. Влийте 8 склянок холодної води, доведіть до кипіння і тушкуйте м'ясо до готовності.
5
М'ясо на кісточках викладіть в тарілку, дайте охолонути і відокремте м'ясо від кісток. Штам Бульйон, налийте в чисту каструлю, м'ясо поверніть в бульйон.
6
Додайте окріп до обсягу в 8 склянок, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, насіння кропу, лавровий лист, сіль і перець за смаком.
7
Бурякове бадилля ретельно промийте, наріжте на шматочки довжиною 2, 5 см. І додайте в суп разом з подрібненою буряком. Кип'ятіть суп на повільному вогні 20-30 хвилин або поки бурячиння не стане м'якою.
8
Додайте в суп 3-4 столові ложки оцту, якщо необхідно, сіль і перець. Можна додати дрібку цукру, якщо буряк не солодка.
9
Рішення 1 столову ложку крохмалю в 1/3 склянки холодної води, доведіть суп до кипіння, повільно вливайте крохмаль, перемішуючи, поки борщ злегка не загусне.
10
Зніміть суп з вогню і додайте свіжий нарізаний кріп.
11
Подайте борщ з бадиллям гарячим, подавши до столу жирну сметану і свіжоспечений домашній хліб. Смачного!

Схожі рецепти