Борщ гарячий класичний
(покроковий рецепт з фото)
Такий борщ гарячий класичний вважається стравою білоруської кухні. За зовнішнім виглядом він схожий на борщ, тільки готується без картоплі і капусти. Його прийнято подавати в холодному вигляді.
Після того як ви зваріть борщ гарячий класичний, дайте йому трохи постояти, щоб буряк пустила сік і страва вийшла насиченим. За смаком перед подачею додайте сметану. Традиційно борщ подається в холодному вигляді, але і в гарячому він чудовий!
- М'ясо - 300 грам (будь-який на ваш смак)
- Буряк - 2-3 штуки
- Цибуля - 1-2 штуки
- Морква - 2-3 штуки
- Перець болгарський - 1 штук
- Томат - 50 грам
- Рослинна олія - 20 грам (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для початку ставимо бульйон і варимо м'ясо до готовності. Такий борщ гарячий класичний дуже хороший, якщо його готувати на яловичині, але ви можете використовувати будь-яке м'ясо на ваш смак. Потім обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Додаємо томат, смажимо на слабкому вогні.
2. Також натираємо на середній тертці буряк, відправляємо її смажитися до наших овочів.
3. В кінці додаємо нарізану дрібно болгарський перець і додаємо трохи води. tusim навколо 5 хвилин на слабкому вогні.
4. Відправляємо нашу бурякову заправку в бульйон, варимо близько 15 хвилин.
5. Приправити сіллю і виробляють спустошеною. Я зазвичай додаю кілька лаврових листів і чорний перець. Замість томатної пасти можна додати домашній морс.
6. Подавайте борщ гарячий класичний зі сметаною. Смачного!